Menü

Készíts mozaikfalat többrészes vászonképek segítségével!

 

 többrészes vászonképek rendelése

 

Egy egyedi, mégis mutatós ajándék után nézelődsz, de kifogytál az ötletekből? A többrészes vászonkép segítségével garantáltan learathatod a babérokat és mosolyt csalhatsz a megajándékozott személy arcára! Az általunk készített többrészes képek gondos munkával és szívvel-lélekkel készülnek el, így akár a Te otthonod kiegészítőivé is válhatnak. A Vászonkép Webáruház örömmel készíti el Neked az általad megálmodott vászonkép montázs, vászonkép kollázs kompozíciót, mindezt a lehető legjobb minőségben!

 

Többrészes vászonképek rendelése? Hogyan történik?


A többrészes vászonkép rendelése nagyon egyszerű, amennyiben minket bízol meg a feladattal. Az egész procedúrát letudhatod a weboldalunkon keresztül, az otthonod kényelméből:

  1. Először is el kell döntened, hogy hány különböző kereten szeretnéd megjeleníteni az általad választott képet. Ez lehet egy két részes vászonkép montázs, vagy akár egy öt részes vászonkép kollázs is. Minél több kereten jelenik meg a fénykép, annál lélegzetelállítóbb lesz a hatás.
  2. Ha sikerült döntésre jutnod, akkor fel kell darabolnod a fényképet olyan felosztásban, ahogy azt viszont szeretnéd látni. Nem kell megijedni ettől, hiszen ez már a legegyszerűbb képszerkesztő programmal is megvalósítható.
  3. Amint megvagy a részekkel, akkor pedig indulhat a megrendelési folyamat. Ebben az esetben egyesével kell megrendelned a képeket, és igény szerint választhatsz, hogy melyik fénykép darabot milyen méretben szeretnéd kérni. Jelenleg 17 féle méretet kínálunk, de gondolkodhatsz egyedi méretben is.
  4. Ezután már csak a kívánt keretvastagságról kell döntést hoznod, és adhatod is le rendelésedet. Ugye nem is volt olyan bonyolult?

 

Mi legyen a többrészes vászonképek témája?


A többrészes vászonkép az egyik legízlésesebb és ötletesebb dekoráció manapság. Nagyon szeretjük, hiszen gyakorlatilag egy kis anyagi ráfordítás is elég ahhoz, hogy akár az egész otthonunkat más színben lássuk majd viszont. Nem kell tehát drága luxus dekorelemek után koslatni, nem kell a lakberendezési magazinokat bújni, hiszen a többrészes vászonkép személyében egy megnyerő dekorációra bukkanhatunk.
A többrészes képek témája gyakorlatilag bármi lehet, így csak rajtad áll, hogy mit hozol ki belőle! Lehet egy közös családi kép, a kiskedvencedről szóló fénykép, vagy pároddal, barátaiddal közös emlékek is lehetnek rajta. Abban az esetben pedig, ha a többrészes vászonkép ajándék lesz valakinek, akkor nyugodtan gondolkodhatsz babaváróban, esküvőben, házassági évfordulóban, születésnapban, vagy akár ballagásban is, hiszel tökéletes meglepetés lesz bármilyen alkalomra.

 

Milyen legyen a fényképek minősége?


A többrészes vászonkép esetében is állja a helyét az a megállapítás, hogy minél jobb felbontású képet töltesz fel, annál szebb lesz a végeredmény. Természetesen itt nem muszáj fotóstúdió minőségű fényképekre gondolni, nekünk az is megteszi, ha egy egyszerűbb okostelefonnal készültek a képek. Az igazán jó felbontás általában az olyan többrészes képek esetében lesz mérvadó, ahol nagyobb méretekben gondolkodik valaki. Egyébként a minden jóval felszerelt fotóslaborunknak, na és persze profi kollégáinknak hála, nagyon eredményesen lehet javítani a kicsit gyengébb minőségű fényképen is.

többrészes képek
A többrészes vászonkép az egyik legmodernebb dekorációs elem

 

Mozaikfal, többrészes vászonképek: ha nem tudsz választani a fényképek között


Az okostelefonok világában manapság teljesen természetes dolog, ha csordultig van tele a készülékünk fényképekkel. Ez az az eszköz, ami szinte minden pillanatban ott lapul a zsebünkben, és bármikor előkaphatjuk megörökíteni egy pillanatot. A több száz, vagy több ezer fénykép közül azonban nem könnyű kiválasztani azt az egyet, amit viszont szeretnénk látni a falon. Mindegyik fénykép más eseményhez kötődik, más jelentéssel bír számunkra, és egyszerűen csak más miatt tetszik nekünk. Amennyiben vászonképben gondolkodunk, de egyszerűen nem tudunk dönteni egyetlen kép mellett, akkor nagyon ötletes lehet mozaikfalat készíteni.

A Vászonkép Webáruház jóvoltából már nem muszáj egyetlen fényképre ráböknöd! Mutatjuk, hogy milyen lehetőségeid lesznek!

 

Többrészes vászonképek, avagy egy tökéletes lakásdekoráció margójára


A többrészes vászonképek lényege, hogy gyakorlatilag ugyanazt a fényképet több különböző kereten, egymás mellett ízlésesen felosztva láthatod viszont. Ez a kialakítás már önmagában is egy megfoghatatlan és különleges látványt nyújt. Közeleg az évfordulótok, születésnapja lesz a legjobb barátodnak vagy csak egy egyedi esküvői ajándék után nézelődsz? A többrészes vászonképek választásával biztosan nem fogsz majd mellé! Mi a magunk nevében, biztosan örülnénk egy ilyen figyelmes gesztusnak! A többrészes képek rendelése esetén nincsenek a boltban tolongó emberek, túlzsúfolt polcok és tucat ajándékok: csak Te, egy bögre forró kávé és a képzeleted világa. 

A többrészes képek nem csak ízléses ajándékok, de lakásunk legszebb ékei is lehetnek. Az otthonunk hangulatát számos tényező befolyásolhatja csak úgy, mint például a különféle kiegészítők és dekorelemek is. Ha odafigyelünk a részletekere is, ha vágyunk a szebbre, a jobbra, akkor biztosak lehetünk benne, hogy már a lakásba belépve is egy ízléses atmoszférába csöppenhetnek a hozzánk érkezők. A falak feldíszítésével gyakorlatilag új színben láthatjuk viszont otthonunkat, hiszen a saját elképzeléseink köszönnek majd vissza a többrészes képek formájában. A helyiség méretéből adódóan választhatunk egy, vagy akár többrészes képet is, attól függően, hogy mennyire fontos, hogy domináljon egy-egy fénykép. Ha azt szeretnénk, hogy a többrészes vászonkép a szoba uralkodó dísze legyen, akkor választhatunk akár 5 részből álló képet is.

Többrészes vászonképek ajándékba? Miért is ne? Készíts egyedi ajándékot, vagy ékesítsd vele lakásod bármelyik pontját a Vászonkép Webáruház segítségével!

 

Rendelés most!

 

Többrészes vászonképek lehengerlő minőségben, profi kivitelezéssel


A többrészes képek a lehető legmagasabb minőségben kerülnek ki a kezeink közül. Ennek érdekében felkutattuk a piacon fellelhető, legjobb formátumú HP nyomtatókat, amelyek már képesek 300 DPi felbontást is lehetővé tenni. Egy ilyen tűéles, tiszta és hibátlanul kidolgozott képre pedig nem csak a megrendelőnek lesz öröm ránézni, de nekünk, készítőknek is. Nálunk akkor sem kell aggódni, ha saját fotóid nem a legdrágább fényképezőgéppel készültek, hiszen még a nyomtatás előtt, képkorrekciót végzünk. Vannak a tarsolyunkban például olyan eszközök, amelyekkel minőségromlás nélkül tudunk nagyítani a képeken. Javítunk a minőségen, a kisebb egyenetlenségeken, vagy ha szükséges állítunk a színeken is a tökéletes összhang érdekében. Odafigyelünk arra is, hogy semmilyen fontos részt vagy éppen senkit ne vágjunk félbe. Addig dolgozunk a képeken, amíg tökéletes nem lesz a végeredmény, amit Te is jóváhagysz majd és csak ezután juttatjuk el hozzád a képeket, vagy ha úgy tartja kedved, be is ugorhatsz hozzánk a Debrecen, Rákóczi utca 1-5. szám alá.

A többrészes vászonképek ebben az esetben is egy csúcsminőségű pamut vásznon elevenednek meg, így garantáltan tartós és mutatós minőséget kaphatsz majd a pénzedért cserébe! Még több év elteltével sem fognak nyúlni és egy mm-t sem engednek a feszességükből. Az elkészült vászonképeket végül pedig egy valódi fenyőfa keretre rögzítjük rá, melynek méretéről Te dönthetsz. A vakráma azért is nagyon közkedvelt megoldás a lakberendezésben, mert egyrészt a keret (ami gyakorlatilag „nincs”, avagy nem látszik ebben az esetben) semmit nem takar ki a fényképből, másrészt pedig így optikailag növelhető a vászonkép térhatása.

Többrészes képek rendelése az otthonod kényelméből!


A vászonképek rendelése talán még sosem volt ilyen könnyű, mint manapság! Ma már ugyanis ki sem kell tenned a lábad otthonról ahhoz, hogy ízléses dekorációval gazdagodhass - vagy egy tökéletes ajándékkal. A Vászonkép Webáruház felületén ezt nagyon egyszerűen megteheted, ha feltöltöd az általad választott képeket. Ezután csak válaszd ki a Neked tetsző méreteket, állítsd be a keretvastagságot, és dönts az extra felületvédelem mellett. A fotóslaborunkban minden egyes képet ellenőrzés alá vetünk, ha kell javítunk a minőségén, állítunk a színeken stb. Erről Te is meggyőződhetsz majd, hiszen a nyomtatás előtt átküldjük Neked e-mailben, hogy biztos tökéletes legyen a végeredmény.

Elképzeléseidet máris valósággá formálnád egy többrészes vászonkép személyében? Add le rendelésed csupán egy pár kattintással, vagy ha kérdésed, kérésed, egyedi igényed támadt volna, akkor emeld fel a telefont és hívd a +36 52 321 549 telefonszámot, vagy küldj egy üzenetet a fotolux88@gmail.com e-mail címre!

 

Képek több részletben, kreatív megoldások nagy falfelületek dekorálására


Falfelület dekorálása

Amikor lakásdekorációra gondol az ember, akkor óhatatlanul is a drága luxusbútorok, kiegészítők jutnak eszébe. A valóság azonban ennél egyszerűbb, hiszen néhány apró változtatással máris sokat dobhatunk otthonunk hangulatán. Az egyik ilyen megfizethető dekorációs elem a többrészes vászonkép is, amelyet lehengerlő minőségben készítünk el Neked!

 

Egy ízlésesen megválasztott dekoráció otthonuk legszebb eleme lesz


Valószínűleg a legtöbb embernek feltűnt már, hogy a közvetlen környezetünk által sugárzott hangulat milyen mértékben képes befolyásolni a mi kedvünket is. Ez az érdekes megállapítás ugyanúgy igaz lehet az irodánkra, a kedvenc kávézónkra, vagy éppen otthonunk bármelyik helyiségére is. A dekorációs elemek ugyanolyan fontos szerepet töltenek be a helyiség hangulatának kialakításában, akárcsak bármi más. Az ízlésesen megválasztott lakásdekoráció segítségével ugyanis az egész kompozíció, amit mi megálmodtunk végre egy tökéletes egységgé állhat össze.

Otthonunk dekorálására számtalan módot választhatunk, hiszen sokszor elég csak egy kis apróság ahhoz, hogy az egész lakás hangulatát felvillanyozhassuk. A lakásdekorációk általában olyan kiegészítő elemek, amely nem rendelkeznek közvetlenül funkcionális céllal, és egész egyszerűen csak azért vannak, mert szívesen legeltetjük rajtuk a szemünket. A faliképek egy picit kilógnak a sorból ez ügyben, hiszen amíg egy egyszerű váza csak egy tárgy lesz, addig egy fénykép már emléket is őrizhet. Ebben az esetben a falon elhelyezett képek lesznek a helyiség azon pontjai, amelyekre a fókusz irányul majd, és amelyekre minden hozzánk érkező rácsodálkozik majd. Amennyiben az elmúlt évek alatt rengeteg fénykép halmozódott fel a telefonodban, és nem tudsz választani közülük, akkor remek ötlet lehet egy mozaikfal kialakítása. A mozaikfal nemcsak különlegesen fest majd az otthonodon falán, de egy olyan egyedi dekorációt jelent, amit sehol máshol nem fogsz majd viszontlátni. A vászonkép montázs, vászonkép kollázs esetében azt szeretjük még nagyon, hogyha az emlékeink később bővülnének, akkor nyugodtan folytathatjuk a történetet!

Hogyan rendezzük el a vászonképeket a falon?


A dekorálásnak számtalan módja lehet, mind a többrészes képek, mind a mozaikfal kialakítás esetében.

Egyszerű elrendezés: ennél az opciónál leginkább a szimmetria betartására helyeződik a hangsúly. A vászonképek kerülhetnek katonás sorrendben egymás mellé, alá, vagy éppen körös elrendezésben is - például négyzetes alakban. Ha szeretjük a szabályos dolgokat, akkor ezt a letisztult elrendezést biztosan szeretni fogjuk.

Kaotikus elrendezés: kicsit felborzolhatjuk a kedélyeket, ha változtatunk a jól bevált elrendezésen. Ebben az esetben a vászonképek felkerülhetnek pl. cikk-cakk alakban, vagy lépcsőzetesen is a falra. A lényeg, hogy ne legyen túl hétköznapi a megjelenés. Szintén közkedvelt megoldás, ha egy fő képet választunk középre (ez lehet kicsit nagyobb), és köré építjük a kisebb elemeket.

Ha bőven akad hely a falon

Amennyiben most fejeztük be a lakásfelújítást, végeztünk a falfestéssel, vagy csak építkezünk, akkor újra üres beltéri falakkal találjuk magunkat szembe. Ebben az esetben nagyon egyszerű dolgunk lesz, hiszen nem kell igazodni a már meglévő fali dekorációkhoz. Ha olyan a helyiség fala, hogy rengeteg szabad hely van rajta, akkor nyugodtan gondolkodhatunk akár 6-10 vászonképből álló mozaikfalban, vagy 4-5 elemből álló többrészes vászonképek megálmodásában is. Ha azt szeretnénk, hogy a vászonképekre szemeződjön minden szempár, akkor szuper ötlet lehet az imént említett darabszám.

Ha egy kicsit zsúfolt a hely a falon

Nem ritka az sem, ha lakásunk egészen picike, vagy éppen lenne elég hely, de már csordultig vagyunk tele dekor elemekkel. Ebben az esetben a 2 elemből álló többrészes vászonképek bőven jól fognak mutatni a kanapé felett, vagy egy kisebb falfelületen is. A lényeg, hogy inkább egyetlen csoportba rendezzük a képeket, kerüljük a zsúfoltságot, és gondolkodjunk inkább kisebb koncepciókban. Az aprócska vászonképek, vagy kevesebb elemből álló többrészes képek olyan falakon mutatnak jól, ahol a nagyobb méret elnyomná a már meglévő dolgokat.

 

egyedi dekoráció otthonodban
Díszítsd fel otthonod a kimagasló minőségben elkészített többrészes képek segítségével!

 

Miért szeretjük annyira a mozaikképeket?


A vászonképeket kortól-és nemtől függetlenül mindenki imádja. A fénykép nyomtatás olyan innovatív és praktikus formáját jelentik, amelyek messze felülmúlják majd a várakozásainkat. A megszokottól eltérően, itt a vászonképek egy vakrámára kerülnek fel, és mivel úgymond nem lesz látható keretük, egy tökéletes vizuális élményt adnak majd vissza a kívülről szemlélőnek. A 3D-s hatás keltésével ugyanis növelhetünk a vászonkép térhatásán is. Az egyrészes vászonképek mellett azonban ma már egyre elterjedtebbek a többrészes képek, és a mozaikfalak is. És hogy mi pontosan a különbség ezek között? Íme:

A többrészes vászonképek esetében általában egy motívumról (fényképről) van szó, azonban a fénykép részletei egymás mellett felosztva, több különböző kereten foglalnak helyet. A többrészes vászonképek állhatnak kettő, három, vagy akár négy részből is. Nincs egyébként erre külön szabály, hogy ezek a keretek csak egyforma méretűek lehetnek vagy sem, hiszen akár különböző méretekben is megjeleníthetők a részek. Ez a megfoghatatlan kialakítás már önmagában is egy nagyon különleges vizuális élményt nyújt, így nagyon sokan döntenek ma a többrészes felosztás mellett.

Mozaikfalról abban az esetben beszélünk, ha többrészes vászonkép választásáról van szó, azonban ez különféle fényképekből tevődik össze. A mozaikfal az elrendezési lehetőségek sokféleségét rejti magában, hiszen gyakorlatilag bármilyen alakzatot kirajzolhatunk a vászonképekből. Ez lehet akár egy családi történet elmesélése időrendi sorrendben, vagy csak az eddigi nyaralásaink legkedveltebb állomásai. A mozaikfal kialakításának csak a képzelet szabhat határt.

Álmodd meg velünk a tökéletes kompozíciót!


Bármelyik kompozícióra is essen választásod, biztos lehetsz benne, hogy egy egyedi és nem utolsó sorban, impozáns megjelenésű dekorációval dobhatod majd fel otthonod falát! Cégüknél örömmel készítjük el Neked a csúcsminőségű vászonképeidet - az általad kiválasztott fényképekből. Lehengerlő teljesítményű HP nyomtatókkal dolgozunk, és a velük elkészített többrészes képek egy elnyűhetetlen pamut vásznon elevenednek meg. Mindösszesen annyi dolgod marad majd, hogy néhány kattintással megrendeld az általad megálmodott kompozíciót, és mi a házhozszállítás kényelmével eljuttatjuk hozzád!

Felkészültél a feladatra? Azt javasoljuk, hogy mielőtt belecsapnál a rendelésbe, alaposan gondold át, hogy a többrészes képek esetében melyik lesz az a fotó a sok száz, vagy ezer közül, ami a szívedhez a legközelebb áll. Mozaikfal készítése esetében pedig érdemes olyan fényképeket összeválogatni, amik stílusban és témában is passzolnak egymáshoz.

 

Vászonkép kollázs, többrészes képek készítése a cél? Velünk megtalálhatod számításaidat!

 

Rendelés most!