Menü

Készíts mozaikfalat többrészes vászonképek segítségével!

 

 többrészes vászonképek rendelése

 

Egy egyedi, mégis mutatós ajándék után nézelődsz, de kifogytál az ötletekből? A többrészes vászonkép segítségével garantáltan learathatod a babérokat és mosolyt csalhatsz a megajándékozott személy arcára! Az általunk készített többrészes képek gondos munkával és szívvel-lélekkel készülnek el, így akár a Te otthonod kiegészítőivé is válhatnak. A Vászonkép Webáruház örömmel készíti el Neked az általad megálmodott képkompozíciót, mindezt a lehető legjobb minőségben!

 

Többrészes vászonképek, avagy egy tökéletes lakásdekoráció margójára


A többrészes vászonképek lényege, hogy gyakorlatilag ugyanazt a fényképet több különböző kereten, egymás mellett ízlésesen felosztva láthatod viszont. Ez a kialakítás már önmagában is egy megfoghatatlan és különleges látványt nyújt. Közeleg az évfordulótok, születésnapja lesz a legjobb barátodnak vagy csak egy egyedi esküvői ajándék után nézelődsz? A többrészes vászonképek választásával biztosan nem fogsz majd mellé! Mi a magunk nevében, biztosan örülnénk egy ilyen figyelmes gesztusnak! A többrészes képek rendelése esetén nincsenek a boltban tolongó emberek, túlzsúfolt polcok és tucat ajándékok: csak Te, egy bögre forró kávé és a képzeleted világa. 

A többrészes képek nem csak ízléses ajándékok, de lakásunk legszebb ékei is lehetnek. Az otthonunk hangulatát számos tényező befolyásolhatja csak úgy, mint például a különféle kiegészítők és dekorelemek is. Ha odafigyelünk a részletekere is, ha vágyunk a szebbre, a jobbra, akkor biztosak lehetünk benne, hogy már a lakásba belépve is egy ízléses atmoszférába csöppenhetnek a hozzánk érkezők. A falak feldíszítésével gyakorlatilag új színben láthatjuk viszont otthonunkat, hiszen a saját elképzeléseink köszönnek majd vissza a többrészes képek formájában. A helyiség méretéből adódóan választhatunk egy, vagy akár többrészes képet is, attól függően, hogy mennyire fontos, hogy domináljon egy-egy fénykép. Ha azt szeretnénk, hogy a többrészes vászonkép a szoba uralkodó dísze legyen, akkor választhatunk akár 5 részből álló képet is.

Többrészes vászonképek ajándékba? Miért is ne? Készíts egyedi ajándékot, vagy ékesítsd vele lakásod bármelyik pontját a Vászonkép Webáruház segítségével!

 

Többrészes vászonképek lehengerlő minőségben, profi kivitelezéssel


A többrészes képek a lehető legmagasabb minőségben kerülnek ki a kezeink közül. Ennek érdekében felkutattuk a piacon fellelhető, legjobb formátumú HP nyomtatókat, amelyek már képesek 300 DPi felbontást is lehetővé tenni. Egy ilyen tűéles, tiszta és hibátlanul kidolgozott képre pedig nem csak a megrendelőnek lesz öröm ránézni, de nekünk, készítőknek is. Nálunk akkor sem kell aggódni, ha saját fotóid nem a legdrágább fényképezőgéppel készültek, hiszen még a nyomtatás előtt, képkorrekciót végzünk. Vannak a tarsolyunkban például olyan eszközök, amelyekkel minőségromlás nélkül tudunk nagyítani a képeken. Javítunk a minőségen, a kisebb egyenetlenségeken, vagy ha szükséges állítunk a színeken is a tökéletes összhang érdekében. Odafigyelünk arra is, hogy semmilyen fontos részt vagy éppen senkit ne vágjunk félbe. Addig dolgozunk a képeken, amíg tökéletes nem lesz a végeredmény, amit Te is jóváhagysz majd és csak ezután juttatjuk el hozzád a képeket, vagy ha úgy tartja kedved, be is ugorhatsz hozzánk a Debrecen, Rákóczi utca 1-5. szám alá.

A többrészes vászonképek ebben az esetben is egy csúcsminőségű pamut vásznon elevenednek meg, így garantáltan tartós és mutatós minőséget kaphatsz majd a pénzedért cserébe! Még több év elteltével sem fognak nyúlni és egy mm-t sem engednek a feszességükből. Az elkészült vászonképeket végül pedig egy valódi fenyőfa keretre rögzítjük rá, melynek méretéről Te dönthetsz. A vakráma azért is nagyon közkedvelt megoldás a lakberendezésben, mert egyrészt a keret (ami gyakorlatilag „nincs”, avagy nem látszik ebben az esetben) semmit nem takar ki a fényképből, másrészt pedig így optikailag növelhető a vászonkép térhatása. 

Elképzeléseidet máris valósággá formálnád? Add le rendelésed csupán egy pár kattintással, vagy ha kérdésed, kérésed, egyedi igényed támadt volna, akkor emeld fel a telefont és hívd a +36 52 321 549 telefonszámot, vagy küldj egy üzenetet a fotolux88@gmail.com e-mail címre!