Menü

Mától még egyszerűbben tudsz rendelni tőlünk

2022. december 13
1653
Mától még egyszerűbben tudsz rendelni tőlünk

Ha igazán lenyűgöző megjelenésű fali dekorációról van szó, akkor mindegy, hogy ajándékba szánjuk a vászonképeket, akár saját otthonunk villanyoznánk fel velük – minden esetben nyert ügyünk lesz! A Vászonkép Webáruházzal pedig most duplán jól járhatsz, hiszen nem csak új rendelési felülettel várunk, de nálunk a vászonkép készítés kivételes minőségben valósul meg!

 

Vászonkép rendelés új, felhasználóbarátabb köntösben


A vászon képekben azt szeretjük a legjobban, hogy már egy kis energiabefektetéssel és ráfordítással is új megjelenést kaphat az enteriőr, és még csak ki sem kell mozdulnunk otthonról, ha be akarjuk szerezni őket. Habár úgy gondoljuk, hogy eddig sem volt bonyolult leadni nálunk a rendeléseket, innentől kezdve már tényleg pofonegyszerű lesz! Az új, átláthatóbb kialakításnak köszönhetően, könnyedén ki tudod választani a számodra ígéretes méretű és áru képet. Mivel ki lettek listázva árkategóriánként a megfelelő méretek, így azonnal látni fogod majd a termék ellenértékét és máris lecsaphatsz a szimpatikus jelöltre! És, hogy miből tudsz válogatni? Nálunk nem kell kompromisszumot kötnöd, hiszen nem kevesebb, mint 28 féle képkerülettel állunk a rendelkezésedre, az aprócska (15x15 cm) méretektől egészen a 600 cm kerületű darabokig! Ha pedig még így sem tudnál választani, akkor sem kell lemondani a vászonkép készítés lehetőségéről, hiszen nálunk teljesen egyedi méretben is gondolkodhatsz! 

 

Hogy is néz ki akkor a rendelés menete?


Csak töltsd fel a választott fotód, gördítsd le a listát, válaszd ki a neked tetsző méretet, dönts a keretvastagság (2 vagy 4,5 cm) mellett, és állítsd be a kívánt darabszámot! Ami pedig a legjobb az egészben, hogy mindehhez elég egy számítógép, tablet vagy okostelefon is! A rendelés leadása után, semmi más dolgod nem lesz majd, mint várni futárunk megérkezését az otthonodba az elkészült, gondosan becsomagolt remekművekkel! Ugye, hogy nem is volt olyan bonyolult? 

 

Gyere és próbáld ki, add le a rendelésedet nálunk!

 

Rendelés most!

 

címkék:
Témák
Címkék