Menü

Karácsonyi meglepetés saját fotóból

2022. december 12
2775
Karácsonyi meglepetés saját fotóból

Vészesen közeleg a Szenteste, a város már rég ünnepi díszbe borult, de Neked még mindig nincs meg a tökéletes karácsonyi meglepetés? A vászonkép egy ígéretes választás lehet! Mivel megjelenésének csak a képzelet szabhat határt, így egy igazán bensőséges és személyes ajándék válhat belőle – mindezt csupán egy pár kattintással, az otthonod kényelméből!

Egyedi meglepetés karácsonyra? Faliképedet kivételes minőségben készítjük el!

Rendelés most!

 

A karácsonyi ajándékok utáni rohangálás helyett, egy igazán meghitt készülődés várhat Rád!


Nem véletlen, hogy a karácsony az év legszebb ünnepe, hiszen ilyenkor kicsit elcsendesedik a világ és azokkal az emberekkel lehetünk, akiket a legjobban szeretünk. Az ilyen kitüntetett pillanatok segítenek összekovácsolni a családot, és egy kis meghittséget, békességet csempészni a rohanó mindennapokba. A meghitt készülődést azonban hamar beárnyékolhatja a rengeteg tennivaló, hiszen erre a pár napra sokszor heteket készülünk még akkor is, ha szűk családi körben tartjuk meg. Bevásárolunk, sütünk-főzünk, feldíszítjük a karácsonyfát, ünnepi pompába öltöztetjük a lakást és beszerezzük a legtutibb karácsonyi meglepetés csomagokat. Az utcán körülnézve ilyenkor a legtöbb ember fenyőfával a hátán rója az utakat, kisebb-nagyobb csomagokkal lavírozik a kezében, vagy éppen egy túlzsúfolt bevásárlóközpontokban próbálja felkutatni a tökéletes karácsonyi ajándékokat. Az utóbbi különösen stresszes lehet főleg akkor, ha mindig a végére hagyjuk a választást, vagy ötletünk sincs, hogy mivel lephetnénk meg a másikat. 

Ha a készülődést nem is tudjuk megúszni, legalább a karácsonyi meglepetés beszerzése legyen gyerekjáték! A vászonkép karácsonyra például nem csak egy szívhez szóló ajándék, de akár két sütés között is leadhatod a rendelésedet, hiszen elég csak egy internetkapcsolat hozzá. Az elkészült faliképek pedig egyenesen az otthonunk kényelmébe érkeznek meg. Mivel a boltok kígyózó soraitól is megkímélheted magad, így tényleg marad időd az igazán fontos dolgokra koncentrálni!

 

egyedi karácsonyi meglepetés
A saját fotóból készült falikép egy igazán szívhez szóló meglepetés karácsonyra

 

Az egyedi ajándék tényleg egy szuper meglepetés karácsonyra!


Az egyedi ajándékok (pl. vászonkép karácsonyra) ma már sokkal többet érnek, mint egy századik használati tárgy, amelyet az utolsó pillanatban emeltünk le a boltok polcairól. Azt sejtetik magukról, hogy akitől kaptuk, bizony időt és energiát nem kímélve kajtatta fel a számunkra legideálisabb ajándékot. A karácsonyi meglepetés ez esetben lehet bármilyen kézzel készített mütyür, pl. festmény, rajz, gyöngyfűzés, ha azonban nem érzel magadban elég kreativitást vagy úgy gondolod, hogy nem jó a kézügyességed, akkor csináltathatsz saját fotóból bögrét, párnát, de akár vászonképet is.

A vászonkép egyike lehet a legszebb karácsonyi ajándékoknak, hiszen nem csak egy szívhez szóló ajándék, de bármilyen otthon falán jól mutat majd. Mi legyen a kép témája? Rejthet egy emlékezetes pillanatot egy családi nyaralásról, lehet egy kedvenc közös fotó a legjobb barátnőnkkel, párunkkal, vagy egy bűbájos fénykép a kisunokákról, amelyre a nagyszülők mindig mosolyogva néznek majd rá. A lehetőségek tárháza tényleg végtelen, és csak a képzelet szabhat határt neki!

Már előre azon stresszelsz, hogy mi legyen a meglepetés karácsonyra? Meg tudjuk érteni! Az üzletekben való, reménytelen kóborlás helyett bátran válaszd az egyedi vászonképet ajándékba, hiszen mi itt vagyunk és segítünk Neked, hogy valami igazán különlegeset adhass!


 

személyes ajándék választása
A vászonkép nemcsak egy egyedi és utánozhatatlan ajándék lesz, de egy örök emlék is

 

Vászonkép karácsonyra az otthonod kényelméből! Miért a Vászonkép Webáruház?


Amennyiben mi is szeretnénk mosolyt csalni valamelyik szerettünk arcára, akkor bátran ajánljuk az egyedi vászonkép készítés lehetőségét, hiszen egy ilyen személyes ajándékkal egyszerűen nem lehet melléfogni. A vászonkép nem véletlenül örvend ilyen nagy sikernek, hiszen amellett, hogy szuper karácsonyi meglepetés lesz, egy egyedülálló dekorációs elem is a lakás falán. Amit röviden érdemes tudni róla, hogy manapság ez az egyik legkedveltebb fénykép előhívási technológia, hiszen a hagyományos papírforma helyett, vászonra nyomtatjuk ki a képeket. Az általunk kínált vászonképek egy minőségi, pamutvászon borítást kapnak, így biztos lehetsz benne, hogy a választottad sokáig örömét lelheti majd bennük. Még hosszú évek elteltével sem fakítja ki a napfény, nem töredezik be rajta a festék, nem fog tükröződni, és még az ujjlenyomatok sem látszanak meg rajta, mint az üvegezett falikép esetében. 

Ami pedig magát a fénykép minőségét illeti, a vászonképek egy csúcsminőségű 300 DPi felbontású HP nyomtató segítségével látnak napvilágot, melyre a vízbázisú festékek teszik fel az i-re a pontot – már ami a tökéletes vizuális élményt és színvilágot illeti. Kívülről szemlélve a vászonkép egy teljesen élethű, 3D-s hatást kelt, hiszen a kép szélei egy vakrámán tovább futnak, amit leegyszerűsítve láthatatlan keretnek is szokás nevezni. Nálunk a keret ez esetben egy valódi fenyőfa keret, ami szintén nagyon strapabírónak ígérkezik. Az elkészült remekművek teljesen kész ajándékoknak minősülnek, ami azt jelenti, hogy kicsomagolás után már mehetnek is fel a falra. Elég egy tiplit rögzíteni ide, ebbe tenni egy csavart, arra pedig ráakasztani a faliképet.

 

Karácsonyi meglepetés vászonképekből! Egyrészes, többrészes vagy mozaikfal legyen?


Csak rajtad áll, hogy egyrészes vagy akár több képből álló vászonképet szeretnél ajándékba adni! Az egyrészes kivitel még mindig a legnépszerűbb választás, hiszen letisztult, de mégis dekoratív megjelenést tesz lehetővé, bármelyik helyiségbe is szánjuk. A többrészes kivitelről azt kell tudni, hogy itt kapásból 2, 3, 4 vagy akár 5 kerettel gazdagodunk, azaz ugyanaz a kép lesz feldarabolva több részletre. Ettől azonban nem kell megijedni, hiszen bármilyen egyszerű képszerkesztő programmal fel tudod magadnak darabolni, olyan arányban, ahogy neked tetszik. Ezt a modern megjelenést leginkább olyan esetben ajánljuk, ha van elég hely a falon. A mozaikfal pedig azt jelenti, hogy többféle egyrészes vászonképet helyezünk el a falon, egymás mellé, köré vagy alá, általában egy azon téma alapján, mert így fogják kirajzolni a legszebb megjelenést. A mozaikfal ötletét abban az esetben ajánljuk, ha több jól sikerült fénykép is van a tarsolyodban, és nem tudsz választani közülük, illetve, ha szeretnéd, hogy a megajándékozottad idővel tovább tudja bővíteni emlékeit a falon. 
 

ötletes karácsonyi meglepetés
Vászonkép karácsonyra: költséghatékony, ötletes, örök emlék és teljesen egyedi karácsonyi meglepetés


Nincs időd várni? Nálunk a karácsonyi meglepetés megrendelése tényleg egy pár kattintás! 


Igazán egyedi és szívhez szóló ajándékra vágysz? Akkor vászonkép karácsonyra! Lepd meg valamelyik szerettedet egy gyönyörű vászonkép választásával, és add le a rendelésedet csupán egy pár kattintással! Függetlenül attól, hogy egyrészes, többrészes vászonkép vagy akár mozaikfal rendelése a cél, a folyamat alapvetően ugyanaz marad. A weboldalunk segítségével egy roppant egyszerű megrendelőlap kitöltése után, máris a finisben vagy. Mutatjuk, hogyan csináld!

Csak töltsd fel az általad kiválasztott fényképet, válogass kedvedre a több mint 140 féle méret (vagy egyedi méret) között, melyeket az egyszerűség kedvéért képkerület alapján is különböző csoportokba soroltuk. Ami pedig a legjobb az egészben, hogy már a kiválasztás során tudsz kalkulálni, hiszen árkategóriákhoz rendeltük a megfelelő méreteket. Ez után csak állítsd be a kívánt keretvastagságot és add meg a darabszámot! A rendelésed leadása után, a lehető leggyorsabban elkészítjük az ajándékodat, gondosan becsomagoljuk és a házhozszállítás kényelmével juttatjuk el hozzád. Ha pedig személyesen jönnél el az elkészült csodáért, akkor a legnagyobb szeretettel várunk Debrecenben, a Rákóczi utca 1-5. szám alatt!

Bizonytalan vagy a kép minőségét illetően? Habár az okostelefonok világában nem nehéz jó minőségű képet készíteni, előfordulhat, hogy kicsit homályosabbra sikerült, nem túl jók rajta a színek vagy nem voltak jók a fényviszonyok. Ilyen esetben sem kell lemondanod a kedvenc fényképedről, elég lesz, ha átküldöd nekünk a fotolux88@gmail.com e-mail címre, hogy ránézzünk, mielőtt a nyomdába kerülne. Tudunk állítani a színeken, az élességen, a kontraszton, ha kell méretre vágunk stb.

Vászonkép karácsonyra? Itt tudod leadni a rendelésedet nálunk:

 

Rendelés most!

 

címkék:
Témák
Címkék