Menü

Karácsonyi meglepetés saját fotóból

2021. november 09
880
Karácsonyi meglepetés saját fotóból

Vészesen közeleg a karácsony, a város már rég ünnepi díszbe borult, de Neked még mindig nincsenek meg a tökéletes ajándékok? A vászonkép egy ígéretes választás lehet, hiszen megjelenésének csak a képzelet szabhat határt, így egy igazán bensőséges és személyes ajándék válhat belőle – mindezt csupán egy pár kattintással, az otthonod kényelméből!

 

A karácsonyi ajándékok utáni rohangálás helyett, egy igazán meghitt készülődés várhat Rád!


Nem véletlen, hogy a karácsony az év legszebb ünnepe, hiszen ilyenkor kicsit elcsendesedik a világ és azokkal az emberekkel lehetünk, akiket a legjobban szeretünk. Az ilyen kitüntetett pillanatok segítenek összekovácsolni a családot, és egy kis meghittséget, békességet csempészni a rohanó mindennapokba. A meghitt készülődést azonban hamar beárnyékolhatja a rengeteg tennivaló, hiszen erre a pár napra sokszor heteket készülünk még akkor is, ha szűk családi körben tartjuk meg. Bevásárolunk, sütünk-főzünk, feldíszítjük a karácsonyfát, ünnepi pompába öltöztetjük a lakást és beszerezzük a legtutibb karácsonyi ajándékokat. Az utcán körülnézve ilyenkor a legtöbb ember fenyőfával a hátán rója az utakat, kisebb-nagyobb csomagokkal lavírozik a kezében, vagy éppen egy túlzsúfolt bevásárlóközpontokban próbálja felkutatni a tökéletes karácsonyi ajándékokat. Az utóbbi különösen stresszes lehet főleg akkor, ha mindig a végére hagyjuk a választást, vagy ötletünk sincs, hogy mivel lephetnénk meg a másikat.

Az egyedi ajándékok ma már sokkal többet érnek, mint egy századik használati tárgy, amelyet az utolsó pillanatban emeltünk le a boltok polcairól. Azt sejtetik magukról, hogy akitől kaptuk, bizony időt és energiát nem kímélve kajtatta fel a számunkra legideálisabb ajándékot. A vászonkép egyike lehet a legszebb karácsonyi ajándékoknak, hiszen nem csak egy szívhez szóló ajándék, de bármilyen otthon falán jól mutat majd. Rejthet egy emlékezetes pillanatot egy családi nyaralásról, lehet egy kedvenc közös fotó a legjobb barátnőnkkel, párunkkal, vagy egy bűbájos fénykép a kisunokákról, amelyre a nagyszülők mindig mosolyogva néznek majd rá.

Már előre azon stresszelsz, hogy kinek mit adj karácsonyra? Meg tudjuk érteni! Az üzletekben való, reménytelen kóborlás helyett bátran válaszd az egyedi vászonképet ajándékba, hiszen mi itt vagyunk és segítünk Neked, hogy valami igazán különlegeset adhass meglepetésként!

 

személyes ajándék választása
A vászonkép nemcsak egy egyedi és utánozhatatlan ajándék lesz, de egy örök emlék is

 

Egyedi vászonkép készítés az otthonod kényelméből


Amennyiben mi is szeretnénk mosolyt csalni valamelyik szerettünk arcára, akkor bátran ajánljuk az egyedi vászonkép készítés lehetőségét, hiszen egy ilyen személyes ajándékkal egyszerűen nem lehet melléfogni. A vászonkép nem véletlenül örvend ilyen nagy sikernek, hiszen amellett, hogy szuper ajándék lesz, egy egyedülálló dekorációs elem is a lakás falán. Az általunk kínált vászonképek egy minőségi, pamutvászon borítást kapnak, így biztos lehetsz benne, hogy a választottad sokáig örömét lelheti majd bennük. Ami pedig magát a fénykép minőségét illeti, a vászonképek egy csúcsminőségű 300 DPi felbontású HP nyomtató segítségével látnak napvilágot, melyre a vízbázisú festékek teszik fel az i-re a pontot – már ami a tökéletes vizuális élményt és színvilágot illeti.

Függetlenül attól, hogy egyrészes, többrészes vászonkép vagy akár mozaikfal rendelése a cél, a folyamat alapvetően ugyanaz marad. A weboldalunk segítségével egy roppant egyszerű megrendelőlap kitöltése után, máris a finisben vagy. Csak töltsd fel az általad kiválasztott fényképet, válogass kedvedre a 17 féle méret (vagy egyedi méret) között és állítsd be a kívánt keretvastagságot! Csak rajtad áll, hogy egyrészes vagy akár több képből álló vászonképet szeretnél ajándékba adni! Ha a megajándékozottad élményei később bővülnének, nyugodtan gyarapíthatjuk majd a falon a vászonfotókat, és egy egész mozaikfalat is kialakíthatunk! A rendelésed leadása után, a lehető leggyorsabban elkészítjük az ajándékodat, és a házhozszállítás kényelmével juttatjuk el hozzád, de akár személyesen is bejöhetsz az elkészült csodáért. 

Igazán egyedi és szívhez szóló karácsonyi ajándékra vágysz? Lepd meg valamelyik szerettedet egy gyönyörű vászonkép választásával, és add le a rendelésedet csupán egy pár kattintással!

 

Rendelés most!

 

címkék:
Témák
Címkék