Menü

Vászonképek hálószobába, kreatív ötletek

2023. február 21
1837
Vászonképek hálószobába, kreatív ötletek

Szerencsére nem kell messzire mennünk, ha ízléses és megfizethető dekorációval tennénk még hangulatosabbá a pihenésünk legkézenfekvőbb színterét, a hálószobánkat. A Vászonkép Webáruház örömmel áll a rendelkezésedre, ha a vászonképek hálószobába kerülnek – több tucat mérettel, élethű színekkel és kedvező árakkal várunk!

Mutatós vászonképek hálószobába? Várjuk megrendelésed!

 

Rendelés most!

 

Hálószoba, avagy a nyugalom szigete


Még az izgő-mozgó embereknek is szükségük van egy helyre, ahol megpihenhetnek, és ahol egyedül lehetnek. A zsúfolt munkarend, a rengeteg házimunka és a társasági élet között egyensúlyozva testünk és agyunk elfárad. A hálószobának éppen ezért a nyugalom paradicsomának kell lennie. Ez ugyanis a lakás azon helyisége, ahol egy jó könyvvel bekuckózhatunk, tévézhetünk, meghitten beszélgethetünk. Nem beszélve arról, hogy az életünk egyharmadát alvással töltjük, így ha a hálószoba berendezéséről és megjelenéséről van szó, akkor mindenképpen optimalizálni kell a jó alvás elősegítése érdekében. Miért olyan fontos tehát, hogy egy nyugalmas és személyes teret alakítsunk ki itt? A pihenés kulcsfontosságú ahhoz, hogy amikor új napra virrad, akkor a lehető legjobb formánkat tudjuk hozni. Ha meghitt környezetben, kényelmes matraccal, ízléses dekorációval (pl. vászonkép hálószobába) felruházott térben ébredünk, növelhetjük az alvás mennyiségét és minőségét.

 

 

Semmi sem unalmasabb az üres falaknál


Akár hiszed, akár nem, egy saját, rendezett és az ízlésednek megfelelően kialakított hálószoba drámai változást hozhat a gondolkodásodban és az életmódodban. Habár a minimalista stílusban megálmodott otthonok toronymagasan vezetnek manapság, és kétség kívül a letisztultság érzését keltik, nem érdemes nagyon üresen hagyni a helyiségeket – kell azért némi dekoráció. Egy jó dekoráció öltöztet, azonnal jobb kedvre derít és kiegészíti az egész tér látványát. Nem kell azonban nagy dolgokban gondolkodni, elég, ha néhány aprósággal tesszük teljessé a hálószobát. A beltéri falak például a lehetőségek tárházát kínálják ehhez. Feltehetünk egy szép órát, hangszereket, kézzel készített mütyüröket, választhatunk falmatricát, naptárat, de akár kisebb-nagyobb faliképeket is. A vászonkép hálószobába például az egyik legígéretesebb megoldás erre.

Modern képek hálószobába? Add le a rendelésed nálunk csupán néhány kattintással!

 

Rendelés most!

 

Milyen kép illik a hálószobába?


Ha faliképekről van szó, akkor rengeteg féle variáció közül választhatunk. Főleg a klasszikusabb stílusú otthonokban köszönnek vissza az eredeti, kézzel készített festmények, de már könnyen beszerezhetünk olyat is, ami valójában annak csak egy előhívatott mása. A nonfiguratív faliképek is nagyon népszerűek, hisz nem kötnek egy-egy témához, mégis adnak egy kis pluszt a látványhoz. Ezek közül az egyik legkedveltebb az absztrakt képalkotás. Ami pedig a fotókidolgozási technológiát illeti, amíg korábban a hagyományos, bekeretezett faliképek díszítették a hálószobák falát, addig ma már ezeket elkezdtük lecserélni vászonképekre. És, hogy miért lett ennyire ígéretes választás a vászonkép hálószobába, azt inkább a következő fejezetben fejtjük ki.

 

 

Vászonkép készítés, a fényképelőhívás legújabb generációja


A vászonkép vagy vászonnyomat, nem más, mint egy speciális festővászonra nyomtatott fénykép. Habár a fotópapírra előhívott fényképek is remek megoldást nyújtanak, érdemes számolni azzal, hogy az idő múlásával elkezdhetnek megfakulni a színek, a pára miatt felkunkorodhat a kép széle. Ha pedig keretezett üveg mögé kerül, akkor nemcsak ujjlenyomatokkal lesz tarkítva, de vissza is fog tükröződni. Ezek a problémák azonban fel sem merülnek a vászonképek esetében. Nálunk a fényképeid egy szuper minőségű pamutvászonra kerülnek kinyomtatásra, ami elég rugalmas ahhoz, hogy később sem gyűrődjön meg és még évek múlva is olyan legyen, mint az elkészülés pillanatában. Nyugodtan lehet tapicskolni, bátran érheti napfény, és még a nedvesség sem tesz benne kárt. 

A Vászonkép Webáruháznál törekedtünk arra, hogy a fényképeid a lehető legmagasabb minőségben elevenedjenek meg a vásznon. 300 DPi felbontású HP nyomtatókkal hívjuk elő a képeket, amitől pedig igazán élethűek lesznek a színek, az a pigment vízbázisú festékek számlájára írható. Az elkészült remekműveket ezután egy valódi fenyőfa keretre rögzítjük rá, úgy, hogy a pamut letakarja a keret széleit – ezt nevezzük vakrámának. Ennek pedig az lesz az eredménye, hogy egy gyönyörű 3D hatású fényképpel gazdagodnak a kedves megrendelőink, amiben mindennap örömüket lelhetik. A vászonképek olyannyira időtlenek, hogy szinte teljesen mindegy, hogy lakásunk klasszikus, minimalista, vidéki vagy modern stílusban van berendezve – mindenhova beleillenek. Így ha idővel mégis változna a dekorációs ízlésünk, akkor sem kell leszedegetni a képeket a falról, maximum áthelyezni vagy más elrendezésben feltenni. 

modern vászonképek hálószobába egyedi kialakítással
Vidám vászonképek hálószobába

 

 

Vászonkép hálószobába – a faliképek témája


A vászonkép rendelés során abszolút szabad kezet kapsz. Csak rajtad múlik az, hogy mit szeretnél megjeleníteni a nyomatokon. Ha a vászonképek hálószobába kerülnek, akkor érdemes olyan témát választani, amire ha ránézünk, akkor azonnal nyugalommal tölt el minket. Ebből a célból még mindig nagyon népszerű választás a szeretteinket ábrázoló fénykép, vagy akár egy egész családi fotófal létrehozása. De megjelenhet rajta a négylábú kiskedvenced, a pároddal közös fényképed, a nyaralásotok legszebb emléke, vagy bármi, ami kedves lehet a számodra. Egy hangulatos tájkép, egy gyönyörű nyíló virág, a hőn áhított filmes karaktered vagy valamilyen absztrakt alkotás. 

 

 

Vászonkép hálószobába – színárnyalatok együtt


Fontos tudni, hogy a színek hatással vannak a hangulatunkra, ezért nem mindegy, hogy a lakásban melyek az uralkodó árnyalatok. Az élénkebb színek például vidám megjelenésűvé varázsolják a hálószobát, különösen, ha ezek a kedvenceink közé tartoznak. A színösszeállítások azonban drasztikusan befolyásolhatják az alvási képességet. A vibráló árnyalatok helyett érdemesebb lehet nyugtatóbb színeket választani – ilyen a kék, zöld, de még a pasztell és földszínek is. Ha nem akarsz teljesen lemondani az élénk színekről, akkor is használhatod őket hangsúlyként olyan kiegészítőkön, mint a párnák. A szimpla fehér színű falakkal van a legkönnyebb dolgunk, mivel nincs rajtuk uralkodó árnyalat, így bármilyen barátságos színt választhatunk. Tartsunk viszont észben, hogy ez esetben a falikép vonzani fogja a tekintetet és a helyiség központjává válik. Amennyiben egyébként is színes beltéri hálószoba fallal rendelkezel, akkor ide a hasonló színű vászonképek fognak passzolni. Eltérő árnyalatok esetében pedig a semlegesebb színekhez a hűvösebb illik, az erősebb színek ugyanis fokozzák egymás hatását. 

 

 

Vászonkép hálószobába – méret és elrendezés


Amennyiben a vászonképek hálószobába kerülnek, egy picit finomabban kell bánni a mérettel és elrendezéssel, mint mondjuk egy óriási nappalinál. Mivel egy kisebb helyiségről van szó, ne akarjuk az egész falat tele zsúfolni képekkel, mert optikailag tovább szűkíthetjük vele a teret. Jó ötlet egy nagyobb vászonképet választani az ágy fölé, vagy több kisebbet, optimális elrendezésben. Utóbbinál a páratlan keretszám mutat jobban - például, ha középre helyezzük a legnagyobbat, és a bal oldalára, vagy köré csoportosítjuk a többit. Az egy nagyobb (uralkodó) kép esetében gondolkodhatunk többrészes verzióban is, amit mi is el tudunk neked készíteni. Ilyenkor ugyanaz a vászonkép több, akár 3-6 különböző kereten jelenik meg néhány centiméterre egymástól, különféle méretekben. Ez is egy roppant dekoratív és modern megoldás manapság.

 

 

Egyszerű rendelés, kényelmes házhozszállítás, megfizethető vászonképek hálószobába


A Vászonkép Webáruháznál a lehetőségek végtelen tárházát kínáljuk neked, ha dekoratív, tartós és költséghatékony falidekorációt keresel! A méretek tekintetében igen bőkezűek voltunk, hiszen legalább 140 féle képkeret közül választhatsz, az egészen aprócska műremekektől kezdve az óriási példányokig! Több mint 28 féle képkerületünk van, amiket azonnal le is tudsz csekkolni a vászonkép rendelés során, mivel árkategóriánként is kilistáztuk a megfelelő méreteket. Ha pedig nem találtad meg a szimpatikus jelöltet, akkor tudd, hogy nálunk egyedi méretben is gondolkodhatsz, ha a vászonkép hálószobába kerül!

Miután feltöltötted a képeket, kiválasztottad a darabszámot, és döntöttél a keretvastagságról, máris nekilátunk a rendelésednek! Amint elkészültünk, gondosan becsomagoljuk és az otthonod kényelmébe szállítjuk!

Egyedi vászonkép hálószobába! Kezdd meg a rendelést!

 

Rendelés most!

 

 

 

címkék:
Témák
Címkék