Menü

Vászonkép esküvői fotóból vagy egyedi nászajándék

2022. május 11
2153
Vászonkép esküvői fotóból vagy egyedi nászajándék

Esküvőre nem mindennap hivatalos az ember, ha azonban elérkezik a menyegző ideje, akkor mindenki igyekszik egy egyedi nászajándék ötletével előrukkolni. Az esküvői vászonkép választásával több legyet üthetünk egy csapásra: nemcsak egy mutatós és szívhez szóló ajándék lesz, de egy megfizethető választás is.

 

Egyedi nászajándék készítése a cél? A Vászonkép Webáruház örömmel készíti el Neked a legszebb faliképeket!


Rendelés most!

 

Mindent az esküvői ajándékokról


Általában kétféle pár létezik: vannak, akik előre jelzik, hogy mit szeretnének viszontlátni egyedi nászajándék gyanánt, és mi hiányzik még a családi fészkükből, és vannak, akik a násznépre bízzák a dolgot. Az előbbi esetben nincs nehéz dolgunk, hiszen besétálunk az első üzletbe és leemeljük a polcról, ami a kívánságlistájukon szerepel. Például most költöztek be új otthonukba, és valamilyen háztartási berendezésre lesz szükségük. A második esetben pedig csak magunkra hagyatkozhatunk, hiszen nekünk kell valamilyen kreatív és egyedi nászajándék megálmodásán gondolkodnunk. Még a mai napig hagyomány, hogy az emberek pénzt adnak az esküvőre, és ezzel le is tudják az ajándék vásárlás gondját. Ez az ősi hagyomány pedig abból az elméletből fakadt, hogy egy esküvő jelentősen megkurtítja a pár családi kasszáját. A menyasszonytánc eljárása után pedig az ifjú párnak ebből azért visszajön valami, sőt még marad is.

Az anyagi támogatás egy kétségtelenül nemes gesztus, és még csökkenthetjük vele a rizikót is, hogy a nem megfelelő ajándék után nyúlunk. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy az esküvőre fordított összegnek csak a töredéke fut be a párhoz. Arról nem is beszélve, hogy ha pusztán ehhez az ajándékozási formához folyamodunk, akkor abban semmi személyes meglepetés nem lesz. Nem arról van szó persze, hogy a pár nem örül majd az anyagi támogatásnak, de jó ötlet lehet ezt valamilyen emlékezetes tárggyal is kiegészíteni.


Mi legyen az egyedi nászajándék?


Természetesen nem azért szervez esküvőt valaki, hogy cserébe elhalmozzák majd ajándékokkal, hanem a pár élete egyik legfontosabb eseménye kerül porondra, és szeretnék ezt az örömöt a szeretteikkel, barátaikkal is megosztani. Az ifjú pár tehát akkor a legboldogabb, ha jelen vannak a meghívottak, jókedvűen esznek-isznak, és hajnalig mulatnak. Üres kézzel azonban senki se indul útnak, és törekszik a lehető legtökéletesebb egyedi nászajándék felkutatására. Ez esetben általában még akkor sincs könnyű dolgunk, ha úgy ismerjük a párt, mint a saját tenyerünket. Egy 21. századi embernek gyakorlatilag már mindene megvan, így nehéz olyan ajándékkal készülni, amiből nincs már legalább kettő, vagy valóban örülni fognak neki. Érdemes tehát valami olyan ötlettel készülni, aminek a pár mindkét tagja örülni fog. Az egyedi ajándékok ma már a virágkorukat élik, így egyre többen hajlanak az ilyen megoldások felé. Ezzel a választással valóban szívhez szóló meglepetést adhatunk át, valami olyasmit, ami egészen biztosan nem figyel majd ott másnál. Az egyik ilyen ötlet az esküvői vászonkép is.

esküvői vászonkép
Egyedi nászajándék után nézelődsz? A vászonkép esküvői fotóból az egyik legszívhezszólóbb ajándék

 

Miért az esküvői vászonkép?


Ha már huzamosabb ideje él együtt a pár, akkor valószínűleg mindenük megvan, ami a háztartási kütyüket illeti. A lakás hangulatát azonban bármikor fel lehet egy kicsit villanyozni például egy ötletes esküvői vászonkép segítségével. A vászonkép készítés az egyik legmodernebb módja manapság a fényképek előhívásának. Ez a választás tehát nem meglepő, hiszen gyönyörű, mutatós, na és persze tartós dekorációs elemek születhetnek meg ezzel a módszerrel. A faliképek témája gyakorlatilag bármi lehet. Például a négylábú kiskedvencük, a legjobb nyaralási fotójuk, de ha van néhány közös emléked a párral, egy olyan felejthetetlen pillanat, amire mindnyájan örömmel néztek vissza, akkor Neked találták ki ezt az ötletet!
Ebben az esetben egy ún. vakrámára, avagy „láthatatlan” keretre lesznek felveszítve a képek, amik előzetesen egy puha pamutvásznon fognak megelevenedni. Ez a látvány már önmagában is igen megkapó, hiszen a falon szemlélve egy valódi 3D-s hatást kelt a kép. Az esküvői vászonkép tehát az a fajta ajándék lesz, amire ha ránéz a pár, akkor akár hosszú évek múlva is örömmel fogja eltölteni őket. Egy olyan személyre szóló meglepetés, amiben mi is ott vagyunk egy kicsit, hiszen ránk is emlékezteti majd őket. Minőségi és egyedi nászajándék készítése a cél? A Vászonkép Webáruháznál kivételes minőségben készítjük el Neked! Mutatjuk, hogy hogyan!

 

Hogyan lesz a kiválasztott fényképből egy csodaszép esküvői vászonkép?


Az esküvői vászonkép ugyanolyan metódus szerint készül el, mint bármelyik más csodaszép falikép nálunk: nagy teljesítményű HP nyomtatóval dolgozunk, amely segítségével tűéles és valósághű faliképek születhetnek majd meg. A nyomtatáshoz pedig olyan vízbázisú festékeket használunk, amelyekkel a környezetet sem terheljük meg. Ami pedig a vásznat és a keretet illeti, az előbbi esetben egy rugalmas pamutvászon kerül a kezünkbe, az utóbbi esetben pedig egy valódi fenyőfa keretre feszítjük rá a képeket. Nincs közös képed a párral, vagy nincs a birtokodban a kedvenc fényképük? Akár a közösségi média profiljukon is körülnézhetsz ötlet gyanánt, és tölthetsz le onnan képeket. Természetesen a legjobban annak örülünk, ha minél jobb felbontású a kiindulási alap, ám ez esetben sem kell kétségbeesni, hiszen szuper képszerkesztő kollégákkal dolgozunk együtt.

 

Vászonkép esküvői fotóból? Miért is ne?! Add le rendelésed csupán egy pár kattintással!


Rendelés most!

címkék:
Témák
Címkék