Menü

Festmény nyomtatás kiváló minőségben

2022. március 09
2706
Festmény nyomtatás kiváló minőségben

Sokan fedezik fel a vászonképek előnyeit, hiszen egy olyan lakásdekorációs elem nőheti ki magát belőle, ami másnak a falán biztosan nem fog majd visszaköszönni. Ma már számtalan méretopció közül találhatjuk meg az igazit, és csupán egy pár kattintás fog elválasztani a tökéletes dekorelem megalkotásától. A Vászonkép Webáruháznál csakis tartós minőséget adunk ki a kezeink közül!

Vászonkép: közkedvelt választás a lakberendezésben


Nagyon szokták szeretni a vászonképeket az emberek, mivel ez a fénykép előhívási mód számtalan előnnyel kecsegtet számunkra. Kiemelkedő szempont például, hogy egy megfizethető dekorációs elemre bukkanhatunk a vászonképek személyében. Habár a mai napig léteznek olyan otthonok, ahol eredeti, kézzel festett festmények vannak a falon, ezek sajnos nagyon drágák, így nem mindenki engedheti meg magának. A vászonképen szinte bármit megjeleníthetünk, így a szívünkhöz kedves fényképeket láthatjuk viszont a lakásunk falain belül.

Amennyiben a festmény nyomtatás vászonra születik meg, akkor biztosak lehetünk benne, hogy egy mutatós, na és persze tartós dekor elemmel gazdagodhatunk otthon. Ezek az időtlen darabok egyszerre adják meg nekünk a klasszikus érzést, de a modern stílus jegyeit is képviselik. Szülessen belőle tökéletes egyedi ajándék, vagy lakásunk legszebb éke, nem fogunk benne csalódni!

Nemcsak a berendezési tárgyaknál fontos a minőség


Lakásdekorációs elemet nem azért vásárol az ember, hogy néhány hónap elteltével lecserélje majd. Nincs ez másként a vászonképek esetében sem, hiszen egy falikép akár hosszú éveken, évtizedeken át őrizheti majd meg a legszebb emlékeinket.

Nálunk a festmény nyomtatás kivételes minőségben zajlik le: ez egy többlépcsős folyamat lesz, ahol egyszerűen minden összefügg mindennel. Hiába érkezik meg ugyanis a megrendelő például egy szuper felbontású fényképpel, ha a vászonkép készítés során nincs meg hozzá a megfelelő nyomtató, vagy csak gyengébb minőségű vászonra tudunk majd dolgozni.

Színes festmény nyomtatás vászonra
A festmény nyomtatás vászonra Neked szól! Add le rendelésed nálunk!

Vászonkép Webáruház: festmény nyomtatás lehengerlő minőségben


Rutinosan mozgunk a képszerkesztésben

A tökéletes festmény nyomtatás egy jó minőségű fényképpel kezdődik meg. Ha saját fotóból szeretnénk maradandót alkotni, akkor a megrendelőnek kell gondoskodnia a megfelelő kép kiválasztásáról. Szerencsére a legtöbb fénykép alkalmas lehet arra, hogy a festmény nyomtatás vászonra történhessen meg, hiszen rengeteg képszerkesztési technika van a tarsolyunkban, és nagy figyelmet szentelünk a képkorrekcióra, így nem kell megijedni akkor sem, ha nem sikerült túl jól az alapanyag minősége. A beérkezett fényképeket ellenőrzés alá vetjük, és ha szükséges tudunk állítani a minőségen, a színeken, a kontraszton stb. A festmény nyomtatás során tehát nagyon gondosan járunk el, és addig nem haladunk tovább, amíg nem látjuk tökéletesnek az alapanyagot.

Nagyteljesítményű nyomtatókkal rendelkezünk

Cégünknél nagy hangsúlyt fektetünk a nyomtatás minőségére is. Ehhez egy olyan HP nyomtatót használunk, ami 300 DPi felbontással bír. Ez a valóságban azt jelenti, hogy teljesen élethű vászonképek fognak majd megszületni. A nyomtatóhoz vízbázisú festékeket használunk, oldószer-mentes technikánkkal pedig a környezetet sem terheljük meg.

Csúcsminőségű pamutvászonra dolgozunk

A papír fényképekkel ellentétben a festmény nyomtatás vászonra jóval tartósabb megoldásnak bizonyul. Nem fog elszakadni a remekmű, az idő múlásával sem fakul meg, és a meggyűrődésétől sem kell tartani. Természetesen mindezen feltétel csak akkor fog teljesülni, ha jó minőségű vászonra dolgozunk. Cégünknél erre sem lesz majd panasz, hiszen csúcsminőségű pamutvásznon fognak megelevenedni a fényképek. Vásznunk erős anyagának köszönhetően gyűrődésmentes, rugalmas, és tartós kialakítású.

Valódi fakeretre kerül fel a vászonkép

Az elkészült remekművet egy fakeret fogja stabilan tartani, így nem elhanyagolható szempont ennek minősége sem. Páran beleesnek abba a hibába, hogy habár szép lesz a vászonkép készítés eredménye, de idővel szálkásodni, deformálódni fog a keret. Nálunk a vászonképeid egy valódi fenyőfa keretre fognak rákerülni, így hosszú éveken át lelheted majd örömödet a képekben.

Legyen Neked is tartós dekorációs elem a faladon! Add le rendelésed nálunk!

 

Rendelés most!

 

címkék:
Témák
Címkék