Menü

Őszi fali dekoráció, avagy vászonképek őszi kivitelben

2022. október 19
1705
Őszi fali dekoráció, avagy vászonképek őszi kivitelben

A hűvösebb hónapok beköszöntével szívesen kuckózunk be otthon egy bögre forró itallal, szippantunk bele a gőzölgő almáspite illatába vagy hagyjuk, hogy elvarázsoljanak bennünket a sárguló falevelek. Az őszi hangulat azonban úgy válik igazán teljessé, ha a négy fal között is megemlékezünk róla, amiből az őszi fali dekoráció sem maradhat ki. Ha csodaszép vászonképekben gondolkozol, akkor a Vászonkép Webáruház örömmel készíti el Neked, mindezt a gyors rendelés és házhozszállítás kényelmével!

Őszi dekoráció falra? Akár már ma is leadhatod rendelésedet!

Rendelés most!

Az ünnepi és szezonális dekorálás fontossága


Minden évben az ünnepek azok az alkalmak, amikor végre egy kicsit lelassíthatunk, elkezdhetünk befelé figyelni, és átadhatjuk magunkat a hangulatnak. Nincs ez másként az évszakok váltakozásakor sem, mikor kirügyeznek az első fák vagy az utolsó falevél is elsárgul az ágon. Nem véletlen hát, hogy szeretjük méltóképpen várni ezeket az időszakokat, amiket a különféle dekorációs elemek csak még teljesebbé tesznek.

A lakberendezéssel kapcsolatban gyakran hallani, hogy sokan félnek elkötelezni magukat egy-egy színséma, netán téma mellett, hisz tartanak attól, hogy túl hamar meggondolják magukat. A szezonális díszítés nagyszerű módja annak, hogy úgy élvezzük a különféle stílusokat, hogy ráunnánk egy megjelenésre. De ami még talán ennél is fontosabb, hogy otthonunk dekorálása sok esetben a pillanatok megéléséről szól. Arról, hogy még a legszürkébb hétköznapok is új értelmet nyernek. A meghitt várakozás, a karácsonyfa díszítése, a húsvéti tojások festése vagy a tökfaragás mind pozitív hatással van az elménkre. Lakásunk ünnepi díszbe való öltöztetése tehát képes elvonni a figyelmet az elénk gördülő akadályokról és segít egy kicsit kiteljesedni a jelenben. Nem beszélve arról, hogy ezzel a hagyománnyal olyan különleges emlékeket teremthetünk, amire később gyermekeink, majd unokáink is örömmel gondolnak vissza.

Őszi lakásdekor, őszi dekoráció ötletek egy csokorban


Vendégváró díszítés a bejárati ajtó környékén

Nincs is annál látványosabb módja a dekorálásnak, ha az már a bejárati ajtónál és környékén megkezdődik. A meghitt hangulatot árasztó ajtókoszorúk rendkívül széles választékban kaphatók, de ha érzünk magunkban elég kreativitást, akkor saját kezűleg is készíthetünk egyet. Az ajtódísz alapját általában a szárított virágok adják, különféle természetes, őszies anyagokkal, például bogyókkal, levelekkel, netán gesztenyével megtűzdelve. Ha gyakran várunk vendégeket, akkor ötletes megoldás lehet egy ajtókopogtató vagy egy bohókás hangulatot idéző lábtörlő kihelyezése is. Utóbbiak például vicces mondákkal vagy gyönyörű mintázatokkal felruházva, amelyek már az ajtó csengő megszólalása előtt fogadják vendégeinket.

őszi dekoráció rendelés
Ne csak a fotóalbumban őrizgesd a képeket, legyen az őszi lakásdekoráció része!

Sütőtök, dísztök az elmaradhatatlan klasszikus


Mi más is lehetne az őszi dekoráció legfontosabb eleme, ha nem az elmaradhatatlan sütőtök?! Ez a termés szinte kötelező darab, ha őszi dekorációról van szó – de nem csak Halloween alkalmából! A legkedveltebb példányok a klasszikus narancssárga színben pompázók, de sokféle alternatíva közül lehet választani. Ha pedig sokáig élveznénk a látványt, akkor beszerezhetünk egy dísztárgyat is.  Nagyon hangulatos látványt lehet kialakítani, ha a bejárati ajtó környékére, netán a lépcsőkre, ablakokba rakunk ki néhányat.

Lámpások a meghitt hangulat felelősei


Nagyon szívmelengető látványt idéz esténként a gyertyafény lángja, egy meleg tónusú LED füzér, kis lámpások a teraszon vagy bármilyen egyéb hangulatvilágítás a lakásban. A lehetőségek tárháza ez esetben szinte végtelen, így csak rajtunk áll, hogy mit hozunk ki belőle, ha a fények is az őszi lakásdekoráció részei lesznek.

Virágdíszek, szárított kompozíciók lakásban


A növények évszaktól függetlenül jó ötletnek bizonyulnak, ha szeretnénk otthonosabbá tenni a környezetet, ahol élünk. Az őszi lakásdekoráció esetében azonban teljesen másféle virágok kerülnek előtérbe, mint a tavaszvárásnál. Kifejezetten ősszel díszítő virágokból álló cserepeket is összeállíthatunk (pl. dérbabár, csarab, őszirózsa), melyeket aztán az ablakba, az étkezőasztalra, vagy komódra teszünk. Az élő virágok mellett pedig nagyon változatos díszítőanyagot kínál a természet: a színes levelektől a makkokon és gesztenyéken át a tobozig és gallyig sok mindenre bukkanhatunk egy őszi séta alkalmával. Egyebek mellett lehet készíteni aranyos kis vázákat szárított fűből és kalászokból is, hiszen igen sokféle variációban ötvözhetők egymással.

Őszi képek festmények


Van valami megfoghatatlanul különleges látvány a fali dekorációkban, függetlenül attól, hogy milyen elemet tűzünk fel ebből a célból. Egy jól megválasztott festménnyel vagy fali képpel úgy dobhatjuk fel a helyiség hangulatát, hogy még a drága, luxus dekor elemek is eltörpülnek mellette. Sokan döntenek még mindig hagyományos keretezett képek mellett, de az elmúlt években a vászonképek lettek a befutók. A téma esetében bátran válasszunk őszi tájképeket, sárguló levelekkel felöltöztetett fákat, gesztenyével, termésekkel, sütőtökkel kapcsolatos művészképeket, de akár a saját fényképeinket, őszies családi snittjeinket is viszontláthatjuk rajtuk. Ami pedig még jobb, hogy nálunk nem csak egyrészes vászonképekben gondolkodhatsz, de többrészesben vagy komplett mozaikfalban is. Csak képzelj magad elé egy csodálatos őszi erdőt több különböző kereten elnyújtva. Minőségi őszi dekoráció webáruház rendelésen keresztül!

őszi lakásdekoráció
Őszi dekoráció rendelés! A vászonkép az egyik legszebb őszi dekoráció falra, álmodd meg saját példányod!

Miért pont a vászonkép rendelés, ha őszi fali dekoráció készítés a cél?


Az őszi lakásdekoráció a vászonnyomatok személyében különösen hangsúlyossá válhat, hiszen gyönyörű vibráló színek kelnek életre nagyobbnál-nagyobb képkereteken - az ősz minden árnyalatával együtt.

Az elmúlt években a vászonra nyomtatás megjelenése alaposan felborzolta a kedélyeket a fotókidolgozási technológiák piacán. Rövidesen pedig egyre több ember kezdte el leszedegetni a falról a régi keretezett képeket, festményeket és vászonnyomatokra cserélni őket. A vászonkép vitathatatlanul esztétikusan fest, tartós kialakítást tesz lehetővé, és nem mellesleg az ára is kedvező. Mivel ez esetben nincs látható keret, egy gyönyörű 3D-s térhatást érhetünk el, melyre ránézve már-már olyan érzésünk támad, mintha a kép egybe olvadna a valósággal, amelyben állunk.

És, hogy mitől lesznek ennyire valósághűek a színek? A vászonkép rendelés során különös gondot fordítottunk arra, hogy a digitális fényképek - avagy a kiindulási alapok - nagyon magas minőségben elevenedjenek meg a vásznon. Ehhez pedig 300 DPi felbontású HP nyomtatókat és pigment vízbázisú festékeket használunk, aminek hála gyakorlatilag kristálytiszta képeket tudunk készíteni, mindezt gyönyörű színekben. A vásznat pedig olyan stabilan rögzítjük a vakrámára, hogy nem kell tartani attól sem, hogy idővel megrepedezik majd rajta a festék, netán meggyűrődik az anyag. Sőt, ha gondolod még extra felületvédelemmel is kérheted az elkészült remekműveket, ami azt jelenti, hogy egy speciális védőlakkal látjuk el a kép felületét, így ellenállóbb lesz az olyan külső károsító hatásokkal szemben, mint a nedvesség, a fakító UV sugárzás, netán a kíváncsiskodó mancsok. És kész is az őszi dekoráció falra!

Az elkészült példány egyébként nem csak egy őszi fali dekoráció lehet a saját otthonodban, de akár ajándékba is elkészítheted valamelyik szerettednek, ha igazán különleges meglepetést tervezel. Hisz ki ne örülne egy olyan ajándéknak, ami ennyire személyes és biztosan nem látjuk majd viszont másnál? Máris elhatározásra jutottál? Ha őszi dekoráció rendelés, akkor nyomás a Vászonkép Webáruház!

Őszi dekoráció rendelés a Vászonkép Webáruházból! Mi a rendelés menete az őszi lakásdekoráció esetében?

Ha te is úgy gondolod, hogy a vászonfotó elmaradhatatlan az őszi lakásdekoráció fogalomtárából, akkor már csak egy pár kattintás választ el tőle! Őszi dekoráció webáruház rendelés néhány egyszerű lépésben:

  • töltsd fel az általad választott képet/képeket
  • válaszd ki a méretet a 17 féle variáció közül, ami lehet akár egyedi is!
  • dönts a keretvastagság mellett (2 vagy 4,5 cm)!
  • add meg a darabszámot!
  • ha pedig egyéb óhajod-sóhajod van, hagyj nekünk megjegyzést a rendelésben vagy tárcsázz minket a +36 52 321 549 telefonszámon. Ha nem szeretsz telefonálni, dobj egy üzenetet a fotolux88@gmai.com e-mail címre!

Innentől kezdve pedig nem marad majd más dolgod, mint várni otthonodban a futárunk megérkezését, de akár személyesen is befáradhatsz érte a debreceni üzletünkbe!

Várjuk megrendelésed!

Rendelés most!

címkék:
Témák
Címkék