Menü
 • Karácsonyi meglepetés saját fotóból
  Vészesen közeleg a karácsony, a város már rég ünnepi díszbe borult, de Neked még mindig nincsenek meg a tökéletes ajándékok? A vászonkép egy ígéretes választás lehet, hiszen megjelenésének csak a képzelet szabhat határt, így egy igazán bensőséges és személyes ajándék válhat belőle – mindezt csupán egy pár kattintással, az otthonod kényelméből!
 • Szobadekorációs ötletek
  Egy otthonosan kialakított lakás egyfajta mentsvár szerepet tölt be a mai rohanó világban: egy olyan hely, ahol mindig békére lelhetünk, és ahol nyugodtan dőlhetünk hátra egy stresszes nap után. A vászonképek tökéletes kiegészítői lehetnek bármely otthonnak, hiszen egyedi megjelenésüknek hála, egy igazán stílusos és meghitt enteriőr alakítható ki velük.
 • Különleges alkalmakra: csillagtérkép
  Az első elcsattant csók, az este, amikor igent mondtunk, a gyermekünk születésének időpontja – minden egyes pillanatnak van egy egyedi csillagtérképe az univerzumban. Egy olyan különleges térkép, amely egyszeri és megismételhetetlen, és csakis az adott időpontra és helyszínre szól.
 • Vászonkép ajándékban
  Ötleted sincs, hogy milyen szívhez szóló ajándékot adhatnál valamelyik szerettednek? A vászonkép készítés segítségével nemcsak egy egyedi ajándékkal nyűgözheted le őt, de egy szuper dekorációs elemmel is, amely a lakás legszebb kincse lesz!
Témák
Címkék