Menü
csillagkép és egyedi vászonkép nyomtatás saját fotóból
 

 

Kosárba

Csillagtérkép ajándék

 

Te érezted már úgy valaha, hogy egy adott napon még a csillagok is Neked kedveztek? Minden ember életében akad egy olyan nap, amely más, mint a többi. Ha tehetnénk, legszívesebben újra-meg újra átélnénk azt a pillanatot és örökké az emlékezetünkbe zárnánk. A modern technológiáknak hála, most már nem csak az emlékeidben őrizheted őket, hanem bármikor viszontláthatod egy egyedi csillagtérkép formájában.

 

csillagtérkép ajándék rendelés

 

Az ajándékok útvesztőjében


Kiválasztani a megfelelő ajándékot talán az egyik legnehezebb feladat. Ilyenkor megannyi szempontot kell figyelembe venni, hiszen nem mindegy például, hogy milyen eseményre választunk ajándékot, és az sem, hogy milyen viszonyban állunk a megajándékozottal. Ez sokszor még akkor is fejtörést okozhat, ha rutinos ajándék beszerzők vagyunk, vagy éppen nagyon jól ismerjük az adott illetőt. A tökéletes ajándéktól ugyanis elvárható, hogy ötletes, kreatív, na és persze egyedi legyen. De álljunk is most meg egy pillanatra az egyedi szónál. Vajon milyen lehet az az ajándék, amit biztosan nem látunk majd viszont sehol, ami abszolút személyre szabott, és nincs belőle még egy? A csillagtérkép ajándék választásával garantáltan levehetsz bárkit a lábáról!

Ha már minden lehetséges opciót kilőttél és ötleted sincs, hogy milyen szívhez szóló ajándékkal lepj meg valakit, akkor egy egyedülálló csillagtérkép poszter nagy sikert arat majd!

 

Mi is az a csillagtérkép ajándék?


Az égbolton kirajzolódó csillagtérkép egy olyan csillagok csoportja, amely bámulatos képi formák, körvonalak keresztezésével születik meg. Valószínűleg mindenki számára ismerős érzés az, amikor felnézünk az éjszakai égboltra és érdeklődve vesszük szemügyre az ismert csillagképeket. A híres Nagy Göncölre valószínűleg kortól függetlenül mindenki azonnal rámutat, hiszen jellegzetes vonásait aligha téveszthetnénk össze bármi mással. Valószínűleg mindannyian egyetértünk abban is, hogy a csillagképek személyében tehát van valami megmagyarázhatatlanul vonzó és misztikus, amely azonnal leveszi a lábáról a szemlélőjét. Az általunk készített csillagtérkép ajándék pontosan ugyanezt az érzést adja vissza, méghozzá egy teljesen egyedi és megismételhetetlen formában. 

 

Felejthetetlen ajándék egy csillagtérkép személyében


Egy egyedi csillagtérkép szinte bármilyen alkalomra ütős lehet, hiszen megjelenése miatt egy felülmúlhatatlan ajándék bontakozik ki belőle: születésnap, esküvő, évforduló, baba születés, vagy bármilyen olyan különleges alkalom, amely sokat jelent az illetőnek. 

A csillagkép ajándék mindenkit lenyűgöz, hiszen arról mesél, hogy hogyan is álltak a csillagok az adott napon és helyszínen. Ennek hitelessége pedig garantált, hiszen a csillagképek tudományos alapon készülnek el. A pontos dátum és helyszín megadása után – egy program segítségével - az égbolt, a csillagok és az égitestek valós idejű elhelyezkedését tudjuk kirajzolni. A csillagtérkép ajándék ezáltal egy egyedi és 100%-ban személyre szabott meglepetés lehet bármelyik szerettünk számára. Ha pedig nem konkrét személynek szánod, hanem Te is örömödet lelnéd benne, akkor a lakás falán egy olyan emlékezetes díszítőelem lehet, amelynek mindenki a csodájára jár majd.

 

csillagtérkép ajándék készítése
És Neked mit mesélnek a csillagképen őrzött titkaid? Váltsd örök emlékké a csillagtérkép ajándék segítségével!

 

Csillagkép ajándék készítés a Te elképzeléseid alapján!


A csillagtérkép poszter elkészítése során különös figyelmet fordítunk a minőségre, így megjelenésében is egy tartós örökdarabbal örvendeztethetjük meg a megajándékozott felet. A gondos és minőségi képkidolgozás mellett, a csillagtérképen megjelenő szöveg betűtípusáról és a földgömb illetve a háttér színéről is Te dönthetsz. A méret tekintetében is szabad kezet kapunk, ha a csillagkép ajándék elkészítéséről van szó, hiszen jelenleg a 20x30, 30x40, 40x60, és 50x70cm méretek közül találhatjuk meg az igazit. A földgömb alatti szöveg lehet egy különleges emlék mottója, egy felejthetetlen esemény pár gondolata, vagy bármi, amit szeretnénk a csillagkép ajándék poszterén megjeleníteni. A kidolgozás tekintetében is bőkezűek voltunk, hiszen kérheted vászonkép vakrámával, fotópapírra nyomtatva, vagy akár digitális formában is.

Te csak add meg a helyszínt, illetve, hogy hol és mikor történt ez a különleges esemény, és tedd örök emlékké ezt a felejthetetlen pillanatot!