Menü
csillagkép és egyedi vászonkép nyomtatás saját fotóból
 

 

Kosárba

Csillagtérkép ajándék

 

Te érezted már úgy valaha, hogy egy adott napon még a csillagok is Neked kedveztek? Minden ember életében akad egy olyan nap, amely más, mint a többi. Ha tehetnénk, legszívesebben újra-meg újra átélnénk azt a pillanatot és örökké az emlékezetünkbe zárnánk. A modern technológiáknak hála, most már nem csak az emlékeidben őrizheted őket, hanem bármikor viszontláthatod egy egyedi csillagtérkép formájában.

 

csillagtérkép ajándék rendelés

 

Az ajándékok útvesztőjében


Kiválasztani a megfelelő ajándékot talán az egyik legnehezebb feladat. Ilyenkor megannyi szempontot kell figyelembe venni, hiszen nem mindegy például, hogy milyen eseményre választunk ajándékot, és az sem, hogy milyen viszonyban állunk a megajándékozottal. Ez sokszor még akkor is fejtörést okozhat, ha rutinos ajándék beszerzők vagyunk, vagy éppen nagyon jól ismerjük az adott illetőt. A tökéletes ajándéktól ugyanis elvárható, hogy ötletes, kreatív, na és persze egyedi legyen. De álljunk is most meg egy pillanatra az egyedi szónál. Vajon milyen lehet az az ajándék, amit biztosan nem látunk majd viszont sehol, ami abszolút személyre szabott, és nincs belőle még egy? A csillagtérkép ajándék választásával garantáltan levehetsz bárkit a lábáról!

Ha már minden lehetséges opciót kilőttél és ötleted sincs, hogy milyen szívhez szóló ajándékkal lepj meg valakit, akkor egy egyedülálló csillagtérkép poszter nagy sikert arat majd!

 

Mi is az a csillagtérkép ajándék?


Az égbolton kirajzolódó csillagtérkép egy olyan csillagok csoportja, amely bámulatos képi formák, körvonalak keresztezésével születik meg. Valószínűleg mindenki számára ismerős érzés az, amikor felnézünk az éjszakai égboltra és érdeklődve vesszük szemügyre az ismert csillagképeket. A híres Nagy Göncölre valószínűleg kortól függetlenül mindenki azonnal rámutat, hiszen jellegzetes vonásait aligha téveszthetnénk össze bármi mással. Valószínűleg mindannyian egyetértünk abban is, hogy a csillagképek személyében tehát van valami megmagyarázhatatlanul vonzó és misztikus, amely azonnal leveszi a lábáról a szemlélőjét. Az általunk készített csillagtérkép ajándék pontosan ugyanezt az érzést adja vissza, méghozzá egy teljesen egyedi és megismételhetetlen formában. 

 

Felejthetetlen ajándék egy csillagtérkép személyében


Egy egyedi csillagtérkép szinte bármilyen alkalomra ütős lehet, hiszen megjelenése miatt egy felülmúlhatatlan ajándék bontakozik ki belőle: születésnap, esküvő, évforduló, baba születés, vagy bármilyen olyan különleges alkalom, amely sokat jelent az illetőnek. 

A csillagkép ajándék mindenkit lenyűgöz, hiszen arról mesél, hogy hogyan is álltak a csillagok az adott napon és helyszínen. Ennek hitelessége pedig garantált, hiszen a csillagképek tudományos alapon készülnek el. A pontos dátum és helyszín megadása után – egy program segítségével - az égbolt, a csillagok és az égitestek valós idejű elhelyezkedését tudjuk kirajzolni. A csillagtérkép ajándék ezáltal egy egyedi és 100%-ban személyre szabott meglepetés lehet bármelyik szerettünk számára. Ha pedig nem konkrét személynek szánod, hanem Te is örömödet lelnéd benne, akkor a lakás falán egy olyan emlékezetes díszítőelem lehet, amelynek mindenki a csodájára jár majd.

 

csillagtérkép ajándék készítése
És Neked mit mesélnek a csillagképen őrzött titkaid? Váltsd örök emlékké a csillagtérkép ajándék segítségével!

 

Csillagkép ajándék készítés a Te elképzeléseid alapján!


A csillagtérkép poszter elkészítése során különös figyelmet fordítunk a minőségre, így megjelenésében is egy tartós örökdarabbal örvendeztethetjük meg a megajándékozott felet. A gondos és minőségi képkidolgozás mellett, a csillagtérképen megjelenő szöveg betűtípusáról és a földgömb illetve a háttér színéről is Te dönthetsz. A méret tekintetében is szabad kezet kapunk, ha a csillagkép ajándék elkészítéséről van szó, hiszen jelenleg a 20x30, 30x40, 40x60, és 50x70cm méretek közül találhatjuk meg az igazit. A földgömb alatti szöveg lehet egy különleges emlék mottója, egy felejthetetlen esemény pár gondolata, vagy bármi, amit szeretnénk a csillagkép ajándék poszterén megjeleníteni. A kidolgozás tekintetében is bőkezűek voltunk, hiszen kérheted vászonkép vakrámával, fotópapírra nyomtatva, vagy akár digitális formában is.

Te csak add meg a helyszínt, illetve, hogy hol és mikor történt ez a különleges esemény, és tedd örök emlékké ezt a felejthetetlen pillanatot! 

 

Különleges alkalomra: csillagtérkép


Az első elcsattant csók, az este, amikor igent mondtunk, a gyermekünk születésének időpontja – minden egyes pillanatnak van egy egyedi csillagtérképe az univerzumban. Egy olyan különleges térkép, amely egyszeri és megismételhetetlen, és csakis az adott időpontra és helyszínre szól. Az egyedi csillagtérkép ajándék választásával garantáltan nem lehet melléfogni, így kötődjön bármilyen különleges eseményhez is, egy megunhatatlan élmény lesz majd visszanézni rá!

 

Egyedi ajándék bármilyen alkalomra

Vannak az ember életében olyan különleges pillanatok, amelyekről azt gondoljuk, hogy bárcsak újra és újra visszajátszhatnánk azokat. Egy esküvőn például rengeteg fénykép készül, a kisbabánk születésének pillanatát pedig örökre a szívünkbe zárjuk. Habár az emlékek örökre a fejünkben maradnak, és a szívünknek kedves fényképeket, videókat is sokáig visszanézhetjük, létezik még egy talán ennél is különlegesebb dolog, ami ehhez köthető: a csillagok állása az égen. A csillagtérkép, vagy más néven csillagatlasz, egy olyan térkép, amely az égbolton látható csillagokat és egyéb különleges objektumokat (pl. galaxisok, Tejút) rejti magában, mindezt egy adott időpontra és helyszínre vetítve. 

Készíts valakinek egyedi csillagtérkép ajándékot, és csalj mosolyt az arcára egy örök emlékkel! Csak válaszd ki az időt és a helyet, mi pedig lehívjuk hozzá a csillagok állását, ahogy aznap épp az égen ragyogtak! Ha pedig úgy tartja kedved, írj hozzá egy kedves mottót, vagy valamilyen szívhez szóló, személyes üzenetet! Az egyedi csillagtérkép bárki számára jó választásnak bizonyul, hiszen szinte bármilyen különleges eseményt előidézhetünk vele. Néhány ötlet, a teljesség igénye nélkül:

 

 

egyedi ajándék a csillagok segítségével
Szerezz örök emléket szeretteidnek!

 

A csillagtérkép ajándék lakásunk legszebb éke lesz

Az egyedi csillagtérkép nemcsak akkor lehet remek választás, ha ajándékba szeretnénk adni, de akkor is, ha mi is örömünket lelnénk benne. A csillagtérkép olyannyira dekoratív, hogy a lakásunk bármelyik pontján megállja a helyét. Van benne valami nem szokványos, megfoghatatlan érzés, ami azonnal megragadja az emberek tekintetét. A csillagtérkép tehát a lakásunk egyik legszebb éke is lehet. A bekeretezett kép előtt állva, pedig örömmel avathatjuk be a többieket abba, hogy mit rejt a mi személyes csillagtérképünk. Kapd el a Te különleges pillanatodat egy egyedi csillagtérképbe zárva!

 

Egyszerű rendelés, profi kivitelezés, tartós kidolgozás

Az általunk készített csillagtérképek hitelessége 100%-ban garantált, hiszen a csillagképek előhívása tudományos alapokon nyugszik. Amikor a rendelésben megadod a pontos dátumot, és helyszínt, akkor mi azt egy speciális program segítségével, gyönyörűen elő tudjuk hívatni. Pont úgy, ahogy abban a pillanatban álltak a csillagok és égitestek az égbolton. A minőség miatt sem kell aggódnod, hiszen a csillagtérkép elkészítése során nagyon gondosan járunk el. Egy gyönyörű kidolgozású, tűéles és ragyogó képre pedig mindenkinek öröm lesz majd ránézni. Milyen formában rendelheted meg az egyedi csillagtérképet?

 


Amennyiben megérett benned a gondolat, hogy egy egyedi csillagtérkép ajándék lesz a tökéletes választás, akkor egy pár kattintással máris leadhatod a rendelésedet a weboldalunkon! A megrendeléseket a lehető legrövidebb idő alatt feldolgozzuk és a házhozszállítás kényelmével eljuttatjuk hozzád. De ha úgy tartja kedved, személyesen is eljöhetsz az elkészült csodáért!


Rendelés most!