Menü

Egyedi fali kép a tökéletes születésnapi ajándék

2021. július 29
3152
Egyedi fali kép a tökéletes születésnapi ajándék

Ötleted sincs, hogy milyen szívhez szóló ajándékot adhatnál valamelyik szerettednek? A vászonkép készítés segítségével nemcsak egy egyedi ajándékkal nyűgözheted le őt, de egy szuper dekorációs elemmel is, amely a lakás legszebb kincse lesz!

 

A tökéletes ajándékok nyomában


Újra egy évvel öregebb lett a párod, a legjobb barátnőd, valamelyik családtagod, vagy kollégád. Ilyenkor természetes érzés az, hogy megajándékozzuk valamilyen aprósággal az ünnepeltet, és mi is örömünket leljük az ő boldogságában. Az ideális ajándékot megtalálni nem is olyan egyszerű feladat, főleg akkor, ha az illetőnek már szinte mindene megvan. De különösen nehéz helyzetben lehetünk akkor, ha szinte még alig ismerjük a másikat. Akkor sincs könnyű dolgunk, ha egy évben többször is megajándékozzuk egymást (születésnap, évforduló, névnap, karácsony stb.), és egy idő után már kifogyunk az ötletekből. Ilyenkor a legtöbb ember valamilyen ajándékutalvány mellett teszi le a voksát, vagy egy általános ajándékot ad. Ezekkel a meglepetésekkel azonban általában az a baj, hogy kissé személytelen jelleget képviselnek. A legtöbb esetben nincs sok közük az ünnepelt személyéhez, és maximum csak reménykedhetünk majd benne, hogy eltaláltuk az ízlését. Ennek elkerülésére nagyon jól jöhet egy egyedi meglepetés.

 

Az egyedi születésnapi ajándék varázsa


Az egyedi és személyes ajándékoknak ma már sokkal nagyobb értékük van, hiszen azt sejtetik magukról, hogy az ajándékozó fél bizony időt szánt a meglepetésre és sokat törte rajta a fejét. Az egyedi születésnapi ajándék 100%-ban megismételhetetlen, és biztosan nem fog szembe jönni velünk az utcán vagy nem fogjuk meglátni másnál ugyanazt. Ilyen lehet az egyedi vászonkép készítés ötlete is. Ennek az ajándéknak különösen fognak örülni azok, akik egyébként is rajonganak a kézműves, vagy saját készítésű dolgokért – még akkor is, ha mi csak az ötletet és fényképet adtuk hozzá. Nem véletlenül mondják, hogy egy fénykép néha többet mond ezer szónál. Ha pedig a saját fotóit használod, hogy egyedi születésnapi ajándék készülhessen belőlük, akkor nem nehéz elképzelni azt a boldogságot, amelyet valaki egy ilyen meglepetés felbontása után átél majd.

Ez az ötlet bármilyen különleges alkalomra megállja a helyét, legyen az születésnap, esküvő, diplomaosztó, anyák napja, babaszületés vagy csak Valentin nap. Ha Te is szívesen lepnéd meg valamelyik barátodat, szerettedet egy olyan születésnapi ajándék választásával, ami igazán róla szól, és ami csak hozzá kötődik, akkor az egyedi vászonkép készítéssel biztosan nyert ügyed lesz! Csak válaszd ki a Neked tetsző fényképet és egyéb paramétereket, majd egy pár kattintással add le rendelésedet a weboldalunkon! 

 

Rendelés most!

 

vászonképek egy egyedi születésnapi ajándék
Ajándékozz egy képnyi szeretetet a vászonkép formájában!

 

Miért ilyen trendi választás a vászonkép?


A Vászonkép Webáruház régóta foglalkozik fényképek előhívásával és egyedi ajándékok készítésével. Habár számtalan módja lehet annak, hogy milyen formában lássuk viszont a fényképeinket, a vászonkép készítés az egyik legkiemelkedőbb példánya ennek. Ez nem más, mint egy pamutvászonra nyomtatott fénykép, melyet egy ötletesen kialakított keret tart stabilan. A dolog különlegessége, hogy ebben az esetben a keret (vakráma) láthatatlan marad, ami több szempontból is előnyös lehet. Egyrészt szuper modern megjelenést nyújt, másrészt pedig mivel az oldaléleken továbbfuthat a kép, ezáltal növelhető a vászonkép térhatása. Mivel nem lesz látható keret a fali kép körül, nagyon exkluzív kialakítást nyújt. Ez a megoldás tehát minden tekintetben páratlan, és nem véletlenül vált az egyik legnépszerűbb dekorációs elemmé. Témája nagyon változatos lehet, így teljesen rajtunk áll az, hogy milyen képet jelenítünk meg rajta. Ez lehet egy saját készítésű fénykép, de akár valamilyen festményszerű műalkotás is.

Néhány születésnapi ajándék ötlet, a teljesség igénye nélkül:

 

  • Egy igazán jól sikerült közös fotó, ami örökre emlékezetes marad 
  • Egy olyan felejthetetlen közös nyaralás emléke a családunkkal, amelyre mindig szívesen tekintünk vissza
  • Egy csodálatos vászonkép a gyerekekről /unokákról, amely örömmel tölti meg a szívünket
  • Egy esküvői fotó a párunkkal életünk legszebb napjáról, hogy mindig mosolyogva gondolhassunk vissza a mi Nagy Napunkra
  • Egy mókás fotó a négylábú kiskedvencről

Hogy fog kinézni nálunk a Te születésnapi ajándék ötleted? Vászonkép kivételes minőségben!


A vászonkép tehát egy örök emlék, így cégünknél gondoskodunk róla, hogy ez a valóságban is így maradhasson. Fotólaborunkban egy magas 300 DPi felbontású HP nyomtatóval és a legélethűbb színt adó festékekkel hívjuk elő az általad választott képet, méghozzá egy csúcsminőségű pamutvászonra. Ezáltal garantálható, hogy a megrendelt vászonkép még az idő múlásával sem fog megfakulni, meggyűrődni, vagy éppen veszíteni eredeti szépségéből. 

Az elkészült születésnapi ajándék pedig azon nyomban birtokba vehető, és akár együtt is megcsodálhatjátok a megálmodott remekművet az átadást követően. Néhány gyors mozdulattal máris a falra rögzíthető lesz majd, egy egyszerű tipli és csavar segítségével. Nálunk számtalan méret (15x15 cm-200x100 cm vagy egyedi méret) közül találhatod meg a megfelelőt, de még a vakráma vastagságáról (2-4,5 cm) is szabadon dönthetsz! Add le a rendelésed egy pár kattintással! Mutatjuk hogyan csináld!

Válaszd ki a tökéletes fényképet (ez eltarthat egy ideig), töltsd fel a weboldalunkra, álmodd meg a méretet, a keretvastagságot, darabszámot, és dönts akár az extra felületvédelem mellett. Utóbbi azt jelenti például, hogy a vászonképet egy olyan speciális lakkal látjuk el, melynek hála a születésnapi ajándék még ellenállóbbá válik majd a színfakító UV-sugárzással, és a kíváncsi mancsokkal szemben. 

személyes születésnapi ajándék
Születésnapi ajándék készítése a cél? Legyen az egy egyedi vászonkép!


Nem tudsz dönteni? Válassz mozaikfalat!


Amennyiben elvesztünk volna a szebbnél szebb fényképek sokaságában, és képtelenek vagyunk dönteni egy mellett, remek alternatíva lehet a mozaikfal készítése. A mozaikfal az egyrészes vászonképhez hasonlóan készül el, annyi különbséggel, hogy több különböző méretű képpel gazdagodunk majd, teljesen egyedi elrendezésben. A mozaikfalak rendkívül hangulatosak, így gyakorlatilag bármelyik helyiségben megállják a helyüket. Tehetjük hálószobába, nappaliba, vagy akár gyerekszobába is, és ami a legjobb bennük, hogy később is bővíthetjük a repertoárt, hiszen ennek csak a fal mérete szabhat határt. A mozaikfal esetében érdemes színvilágban és témában is összeillő képeket választani a tökéletes összharmónia érdekében.  

Ha pedig felborzolnánk kicsit a kedélyeket, és szintén egy látványos megoldásra vágyunk, akkor nyugodtan tegyük le a voksunkat a többrészes vászonkép mellett. Ennél a koncepciónál ugyanazt a fényképet több különböző kereten, egymás mellett felosztva láthatjuk majd viszont. Ez a kialakítás állhat kettő, három, de akár több részletből is, és az elkészült keretek lehetnek egymáshoz nagyon közel, vagy éppen távol is. Bármelyik mellett is dönts, szinte borítékolható, hogy a születésnapi ajándék biztosan mosolyt csal majd az ünnepelt arcára!


Minden fényképből készíthető vászonkép?


Alapvetően azt lehet mondani, hogy minél nagyobb eredeti fényképpel rendelkezünk, annál nagyobb vászonképet tudunk belőle készíteni. Mi annak örülünk a legjobban, ha minél élesebb, minél jobb felbontású fényképed van, de akkor sem kell megijedni, ha a születésnapi ajándék elkészítéséhez nem rendelkezel csúcsminőségű fotóval. A legtöbb fénykép, amit telefonnal vagy fényképezőgéppel örökítettünk meg, alkalmas arra, hogy vászonképre nyomtassuk ki. Mivel egy faliképet általában nem közvetlen közelről szoktunk nézni, így viszonylag nagy a mozgásterünk. Egy homályosabb, gyengébb minőségű kép esetében azonban először megbizonyosodunk róla, hogy valóban éles minőségű vászonkép készülhetne-e belőle. Ha bizonytalan vagy az eredeti kép minőségét illetően, akkor küldd el nekünk, mi lecsekkoljuk. Ha pedig gond van vele, akkor szólunk.

Nem mellesleg olyan innovatív képszerkesztési technológiák vannak a kollégáink tarsolyában, amelyek segítségével sokat alakíthatunk egy fénykép minőségén, színén, kontrasztján stb. Munkatársaink teljes odafigyeléssel és nagyon gondosan járnak el a fotókidolgozás során, így nálunk az véletlenül sem fordulhat elő, hogy valamilyen fontos részlet le lesz vágva a képről, vagy gyenge minőségű vászonképet adunk ki a kezünkből. 


Felkészültél a tökéletes születésnapi ajándék megálmodására? Kezdd meg a képfeltöltést és várd otthonod kényelméből a futár megérkezését!

Rendelés most!

 

címkék:
Témák
Címkék