Menü

Vászonkép ajándékban

2021. július 29
210
Vászonkép ajándékban

Ötleted sincs, hogy milyen szívhez szóló ajándékot adhatnál valamelyik szerettednek? A vászonkép készítés segítségével nemcsak egy egyedi ajándékkal nyűgözheted le őt, de egy szuper dekorációs elemmel is, amely a lakás legszebb kincse lesz!

 

A tökéletes egyedi ajándék nyomában

Az ideális ajándékot megtalálni nem is olyan egyszerű feladat, főleg akkor, ha az illetőnek már szinte mindene megvan. Akkor sincs könnyű dolgunk, ha egy évben többször is megajándékozzuk egymást (születésnap, névnap, karácsony stb.), és egy idő után már kifogyunk az ötletekből. Ilyenkor a legtöbb ember valamilyen ajándékutalvány mellett teszi le a voksát, vagy egy általános ajándékot ad. 

Az egyedi és személyes ajándékoknak ma már sokkal nagyobb értékük van, hiszen azt sejtetik magukról, hogy az ajándékozó fél bizony időt szánt a meglepetésre és sokat törte rajta a fejét. Az egyedi ajándék 100%-ban megismételhetetlen, és biztosan nem fog szembe jönni velünk az utcán vagy nem fogjuk meglátni másnál ugyanazt. Ilyen lehet az egyedi vászonkép készítés ötlete is. Ennek az ajándéknak különösen fognak örülni azok, akik egyébként is rajonganak a kézműves, vagy saját készítésű dolgokért – még akkor is, ha mi csak az ötletet és fényképet adtuk hozzá.

Ez az ötlet bármilyen különleges alkalomra megállja a helyét, legyen az születésnap, esküvő, diplomaosztó, anyák napja, babaszületés vagy csak valentin nap. Ha Te is szívesen lepnéd meg valamelyik barátodat, szerettedet egy olyan ajándékkal, ami igazán róla szól, és ami csak hozzá kötődik, akkor az egyedi vászonkép készítéssel biztosan nyert ügyed lesz! Csak válaszd ki a Neked tetsző fényképet és egyéb paramétereket, majd egy pár kattintással add le rendelésedet a weboldalunkon! 

 

vászonképek egy egyedi ajándékAjándékozz egy képnyi szeretetet a vászonkép formájában!

 

Nem tudsz dönteni? Válassz mozaikfalat!

Amennyiben elvesztünk volna a szebbnél szebb fényképek sokaságában, és képtelenek vagyunk dönteni egy mellett, remek alternatíva lehet a mozaikfal készítése. A mozaikfal az egyrészes vászonképhez hasonlóan készül el, annyi különbséggel, hogy több különböző méretű képpel gazdagodunk majd, teljesen egyedi elrendezésben. A mozaikfalak rendkívül hangulatosak, így gyakorlatilag bármelyik helyiségben megállják a helyüket. Tehetjük hálószobába, nappaliba, vagy akár gyerekszobába is, és ami a legjobb bennük, hogy később is bővíthetjük a repertoárt, hiszen ennek csak a fal mérete szabhat határt. A mozaikfal esetében érdemes színvilágban és témában is összeillő képeket választani a tökéletes összharmónia érdekében.  

Ha pedig felborzolnánk kicsit a kedélyeket, és szintén egy látványos megoldásra vágyunk, akkor nyugodtan tegyük le a voksunkat a többrészes vászonkép mellett. Ennél a koncepciónál ugyanazt a fényképet több különböző kereten, egymás mellett felosztva láthatjuk majd viszont.

 

Vászonkép kivételes minőségben

Alapvetően azt lehet mondani, hogy minél nagyobb eredeti fényképpel rendelkezünk, annál nagyobb vászonképet tudunk belőle készíteni. A legtöbb fénykép, amit telefonnal vagy fényképezőgéppel örökítettünk meg, alkalmas arra, hogy vászonképre nyomtassuk ki. Mivel egy faliképet általában nem közvetlen közelről szoktunk nézni, így viszonylag nagy a mozgásterünk. Egy homályosabb, gyengébb minőségű kép esetében azonban először megbizonyosodunk róla, hogy valóban éles minőségű vászonkép készülhetne-e belőle. Ha bizonytalan vagy az eredeti kép minőségét illetően, akkor küldd el nekünk, mi lecsekkoljuk. Ha pedig gond van vele, akkor szólunk. Nem mellesleg olyan innovatív képszerkesztési technológiák vannak a kollégáink tarsolyában, amelyek segítségével sokat alakíthatunk egy fénykép minőségén, színén, kontrasztján stb.

A vászonkép egy örök emlék, így egy magas 300 DPi felbontású HP nyomtatóval és a legélethűbb színt adó festékekkel hívjuk elő az általad választott képet, méghozzá egy csúcsminőségű pamutvászonra. Az elkészült ajándék pedig máris a falra rögzíthető lesz majd, egy egyszerű tipli és csavar segítségével. Nálunk számtalan méret (15x15 cm-400x140 cm vagy egyedi méret) közül találhatod meg a megfelelőt, de még a vakráma vastagságáról (2-4,5 cm) is szabadon dönthetsz! Add le a rendelésed egy pár kattintással!

 

Rendelés most!

 

címkék:
Témák
Címkék