Menü

Különleges alkalmakra: csillagtérkép

2021. október 12
65
Különleges alkalmakra: csillagtérkép

Az első elcsattant csók, az este, amikor igent mondtunk, a gyermekünk születésének időpontja – minden egyes pillanatnak van egy egyedi csillagtérképe az univerzumban. Egy olyan különleges térkép, amely egyszeri és megismételhetetlen, és csakis az adott időpontra és helyszínre szól. Az egyedi csillagtérkép ajándék választásával garantáltan nem lehet melléfogni, így kötődjön bármilyen különleges eseményhez is, egy megunhatatlan élmény lesz majd visszanézni rá!

 

Egyedi ajándék bármilyen alkalomra

Vannak az ember életében olyan különleges pillanatok, amelyekről azt gondoljuk, hogy bárcsak újra és újra visszajátszhatnánk azokat. Egy esküvőn például rengeteg fénykép készül, a kisbabánk születésének pillanatát pedig örökre a szívünkbe zárjuk. Habár az emlékek örökre a fejünkben maradnak, és a szívünknek kedves fényképeket, videókat is sokáig visszanézhetjük, létezik még egy talán ennél is különlegesebb dolog, ami ehhez köthető: a csillagok állása az égen. A csillagtérkép, vagy más néven csillagatlasz, egy olyan térkép, amely az égbolton látható csillagokat és egyéb különleges objektumokat (pl. galaxisok, Tejút) rejti magában, mindezt egy adott időpontra és helyszínre vetítve. 

Készíts valakinek egyedi csillagtérkép ajándékot, és csalj mosolyt az arcára egy örök emlékkel! Csak válaszd ki az időt és a helyet, mi pedig lehívjuk hozzá a csillagok állását, ahogy aznap épp az égen ragyogtak! Ha pedig úgy tartja kedved, írj hozzá egy kedves mottót, vagy valamilyen szívhez szóló, személyes üzenetet! Az egyedi csillagtérkép bárki számára jó választásnak bizonyul, hiszen szinte bármilyen különleges eseményt előidézhetünk vele. Néhány ötlet, a teljesség igénye nélkül:

 

  • Egy különleges alkalom, egy első találkozás, ami mindent megváltoztatott
  • Egy felejthetetlen lánykérés, amely örökre összekovácsolta a párt
  • Egy esküvő, amely a pár életében az egyik legszebb pillanat volt
  • Egy gyermek születése, amely bearanyozza a hátralévő életünket
  • Egy házassági évforduló, amelyet soha nem lehet elfelejteni
  • Egy születésnap, ami óta a világ is egy szebb hely lett, hiszen egy különleges személlyel bővült

 

egyedi ajándék a csillagok segítségével
Szerezz örök emléket szeretteidnek!

 

A csillagtérkép ajándék lakásunk legszebb éke lesz

Az egyedi csillagtérkép nemcsak akkor lehet remek választás, ha ajándékba szeretnénk adni, de akkor is, ha mi is örömünket lelnénk benne. A csillagtérkép olyannyira dekoratív, hogy a lakásunk bármelyik pontján megállja a helyét. Van benne valami nem szokványos, megfoghatatlan érzés, ami azonnal megragadja az emberek tekintetét. A csillagtérkép tehát a lakásunk egyik legszebb éke is lehet. A bekeretezett kép előtt állva, pedig örömmel avathatjuk be a többieket abba, hogy mit rejt a mi személyes csillagtérképünk. Kapd el a Te különleges pillanatodat egy egyedi csillagtérképbe zárva!

 

Egyszerű rendelés, profi kivitelezés, tartós kidolgozás

Az általunk készített csillagtérképek hitelessége 100%-ban garantált, hiszen a csillagképek előhívása tudományos alapokon nyugszik. Amikor a rendelésben megadod a pontos dátumot, és helyszínt, akkor mi azt egy speciális program segítségével, gyönyörűen elő tudjuk hívatni. Pont úgy, ahogy abban a pillanatban álltak a csillagok és égitestek az égbolton. A minőség miatt sem kell aggódnod, hiszen a csillagtérkép elkészítése során nagyon gondosan járunk el. Egy gyönyörű kidolgozású, tűéles és ragyogó képre pedig mindenkinek öröm lesz majd ránézni. Milyen formában rendelheted meg az egyedi csillagtérképet?

 

  • Kérheted fotópapírra nyomtatva, amelyet egy csúcsminőségű, Noritsu 3311 nevű vegyszeres laborgép, és egy nagyon magas felbontású, 300 DPi lézeres levilágítású, fotóelőhívó vegyszerben teszünk még tartósabbá. 
  • Kérheted vászonkép formájában, amelyet egy 300 DPi felbontású, HP nyomtatóval hívunk elő és egy prémium minőségű pamutvásznon elevenítünk meg.
  • Kérheted digitális formában is, ha azt szeretnéd, hogy az illető magával tudja vinni, bárhol is jár!

Amennyiben megérett benned a gondolat, hogy egy egyedi csillagtérkép ajándék lesz a tökéletes választás, akkor egy pár kattintással máris leadhatod a rendelésedet a weboldalunkon! A megrendeléseket a lehető legrövidebb idő alatt feldolgozzuk és a házhozszállítás kényelmével eljuttatjuk hozzád. De ha úgy tartja kedved, személyesen is eljöhetsz az elkészült csodáért!


Rendelés most!

 

címkék:
Témák
Címkék